EH_Engineers_Choice crop

Unngår menneskelige feil og forbedrer prosessikkerheten og produktiviteten

Lesernes pris går til differansetrykkgiver

Deltabar PMD75B vinner pris under 2022 Engineers’ Choice Awards. I forbindelse med 2022 Engineers’ Choice Awards har leserne av det amerikanske industrimagasinet Control Engineering gitt differansetrykkgiveren Deltabar PMD75 fra Endress+Hauser en hederlig omtale i kategorien test og måling. Abonnentene lot seg imponere av instrumentets intelligente funksjoner, som kombinerer sikkerhet og produktivitet for å bygge en bro over til Industry 4.0 .

Trykk er en sentral måleparameter for å sikre kvaliteten på kjemiske reaksjonsprosesser. Innen kjemisk industri, olje- og gassindustrien og kraftverksindustrien er trykket i beholdere og rør også en viktig faktor for sikkerheten. Siden potensialet til Industry 4.0 ikke kan utnyttes fullt ut før sikkerheten er garantert, skaper dette ytterligere etterspørsel etter tester.

Sensorer er av sentral betydning her fordi de på en pålitelig måte skal kunne fange opp og koble prosessdata og videresende dem til høyere nivåer, en viktig faktor for forbedret og effektiv prosesskontroll.

PMD75B differansetrykkgiver tilhører den nye generasjonen Deltabar-instrumenter. PMD75B har robust design og kan betjenes med Endress+Hauser SmartBlue-appen via en sikker Bluetooth-tilkobling.

Denne muligheten er særlig nyttig når instrumentet er installert i vanskelig tilgjengelige områder av anlegget. Heartbeat-teknologi har verifiserings- og overvåkningsfunksjoner for å oppdage prosessuregelmessigheter som tette impulslinjer. Den smarte sikkerhetstilnærmingen unngår menneskelige feil og forbedrer prosessikkerheten og produktiviteten.

Engineers’ Choice Award

De årlige prisutdelingen Engineers' Choice Awards, som arrangeres av det amerikanske industrimagasinet Control Engineering, fremhever noen av de beste nye styrings-, instrumenterings- og automasjonsproduktene i 19 kategorier valgt av magasinets papir- og nettabonnenter. Abonnentene blir bedt om å velge produkter utfra evalueringskriterier som teknologisk fremskritt, service til industrien og markedsbetydning.

 

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...