Kølner TriOS crop

øØt mest i leveranser når det kommer til måling av parametere i aquakultur

Leif Kølner ingeniørfirma A/S leverandør av analyseinstrumenter fra tyske TriOS

Leif Kølner ingeniørfirma har siden 2017 vært leverandør i Norge av TriOS analyseinstrumenter som har spesialisert seg på måling av forskjellige parametere som er relevant i vann/avløps-rensing og generell aquakultur som for eksempel fiskeoppdrett.

Med dette tar Leif Kølner ingeniørfirma A/S, som totalleverandør innen instrumentering tatt steget inn i et spennende marked ved å utvide produktporteføljen med enda en toppkvalitets leverandør av instrumentering.

TriOS har i flere år vært den leverandøren i Tyskland som har økt mest i leveranser når det kommer til måling av parametere i aquakultur. Blant sensorer som bør nevnes er spektralfotometer som har mulighet til å skille mellom nitrat og nitrit, olje i vann, fargemåler, turbiditet, uv-transmisjonmåling osv. alt iht. til gjeldene ISO-krav og som on/in-line.  Utstyret kan brukes som stand-alone eller via kanskje de mest brukervennlige konverterne på markedet.

 

 

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...