LMC nyansatte crop

Behovet for fler medarbeidere bekrefter at det vi gjør gir ønskede resultatet

Last Mile Communication utvider

Tom Erik Reien og Christian Eklund er ansatt som selgere for å håndtere økende etterspørsel hos LMC. – Oppdragsmengden er økende og vi er allerede nå sikre på at vi må ansatte enda flere over nyttår, sier markedssjef Mikael M. Reinskou i Last Mile Communication (LMC).

Tom Erik Reien kommer fra Coromatic AS hvor han de siste ti årene har jobbet som salgsingeniør innen sikker strømforsyning.

– Jeg er en person som liker å treffe kundene der hvor de er. Gjennom samtaler om muligheter og behov kan vi i fellesskap finne løsninger som forenkler deres hverdager, sier han.

I Coromatic drev han salg og rådgiving knyttet til ups, batterier, strømforsyninger. Han har tidligere jobbet i Hafslund Sikkerhet og Securitas Direct, hvor han var salgssjef før han gikk til Coromatic.

Christian Eklund har jobbet med salg og marked siden tidlig på 2000-tallet. Han er markedsøkonom, og har solid erfaring med salg og prosjektering av CCTV og andre sikkerhetsløsninger.

Fra 2011 og frem til nå har han jobbet som key account, salgsansvarlig og prosjektleder i Wireless Security AS. Før Det jobbet han flere år med trådløs kommunikasjon.

– LMC er et veldig spennende og innovativt selskap. Jeg ser veldig frem til å jobbe i salgsteamet der, hvor jeg vil bidra med min tekniske kompetanse og forståelse innen trådløs kommunikasjon/radio, nettverk/IP og CCTV, sier Eklund.

– Behovet for flere medarbeidere bekrefter at det vi gjør gir ønskede resultater, sier Reinskou.

Knut Ivar Helland

Beckhoff Automation AS øker staben i Ålesund

Bred erfaring vil komme godt med i den videre satsingen

Beckhoff Automation AS fortsetter veksten og ser et økende behov på Nordvestlandet, så derfor har vi valgt å utvide staben vår i denne regionen. Marius Nedrelid starter den 1. april i stillingen som Applikasjonsingeniør ved vårt avdelingskontor i Ålesund.

les mer...
NFEA Jostein crop

NFEA engasjerer trainee til å lede OPC UA forum

Jostein Våga Rygg er engasjert som prosjektleder for OPC UA forumet. Som en utadvendt og nysgjerrig person med en bachelorgrad i informasjonsteknologi og informasjonssystemer, og en nylig fullført mastergrad i informasjonssystemer fra Universitetet i Agder, Kristiansand, er det ingen tvil om at Jostein har mye å tilby en potensiell arbeidsgiver.

les mer...
Krohne nyansatt crop

Krohne Instrumntation styrker ledelsen, og satser mot det grønne skiftet

Krohne Instrumentation har den glede av å presentere Kjetil Rabba som er nyansatt hos oss. Han skal jobbe som Direktør forretningsutvikling innen det grønne markedet med fokus på nye prosjekter som hydrogen og biogass. Samt batteriproduksjon og Karbonfangst.

les mer...
Wago Sandberg crop

WAGO styrker IT kompetansen

Thomas Sandberg er ansatt for å hjelpe kundene våre finne morgendagens løsninger innen IT og nettverksløsninger.  Sandberg har 30 års IT-erfaring innen infrastruktur som servere, nettverk, virtualisering og sikkerhet.

les mer...