LMC nyansatte crop

Behovet for fler medarbeidere bekrefter at det vi gjør gir ønskede resultatet

Last Mile Communication utvider

Tom Erik Reien og Christian Eklund er ansatt som selgere for å håndtere økende etterspørsel hos LMC. – Oppdragsmengden er økende og vi er allerede nå sikre på at vi må ansatte enda flere over nyttår, sier markedssjef Mikael M. Reinskou i Last Mile Communication (LMC).

Tom Erik Reien kommer fra Coromatic AS hvor han de siste ti årene har jobbet som salgsingeniør innen sikker strømforsyning.

– Jeg er en person som liker å treffe kundene der hvor de er. Gjennom samtaler om muligheter og behov kan vi i fellesskap finne løsninger som forenkler deres hverdager, sier han.

I Coromatic drev han salg og rådgiving knyttet til ups, batterier, strømforsyninger. Han har tidligere jobbet i Hafslund Sikkerhet og Securitas Direct, hvor han var salgssjef før han gikk til Coromatic.

Christian Eklund har jobbet med salg og marked siden tidlig på 2000-tallet. Han er markedsøkonom, og har solid erfaring med salg og prosjektering av CCTV og andre sikkerhetsløsninger.

Fra 2011 og frem til nå har han jobbet som key account, salgsansvarlig og prosjektleder i Wireless Security AS. Før Det jobbet han flere år med trådløs kommunikasjon.

– LMC er et veldig spennende og innovativt selskap. Jeg ser veldig frem til å jobbe i salgsteamet der, hvor jeg vil bidra med min tekniske kompetanse og forståelse innen trådløs kommunikasjon/radio, nettverk/IP og CCTV, sier Eklund.

– Behovet for flere medarbeidere bekrefter at det vi gjør gir ønskede resultater, sier Reinskou.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

E&H Template Test

Petter Rekkebo Kalmo ansatt som Project Manager i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Petter Rekkebo Kalmo som Project Manager. Petter, som er utdannet maskiningeniør, tiltrådte den nyopprettede stillingen i februar.

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Phoenix Lars-Woldsund crop

Phoenix Contact forsterker med Salgsansvarlig Energi

Phoenix Contact har forsterket salgsavdelingen ved ansettelsen av Lars Woldsund (43) i rollen som Salgsansvarlig Energi. I rollen vil Lars ha ansvar for alt fra konvensjonell energiproduksjon, til batterilagringssystemer, vindkraft, energioverføring og distribusjon og likestrømsnett i industrien.