LMC nyansatte crop

Behovet for fler medarbeidere bekrefter at det vi gjør gir ønskede resultatet

Last Mile Communication utvider

Tom Erik Reien og Christian Eklund er ansatt som selgere for å håndtere økende etterspørsel hos LMC. – Oppdragsmengden er økende og vi er allerede nå sikre på at vi må ansatte enda flere over nyttår, sier markedssjef Mikael M. Reinskou i Last Mile Communication (LMC).

Tom Erik Reien kommer fra Coromatic AS hvor han de siste ti årene har jobbet som salgsingeniør innen sikker strømforsyning.

– Jeg er en person som liker å treffe kundene der hvor de er. Gjennom samtaler om muligheter og behov kan vi i fellesskap finne løsninger som forenkler deres hverdager, sier han.

I Coromatic drev han salg og rådgiving knyttet til ups, batterier, strømforsyninger. Han har tidligere jobbet i Hafslund Sikkerhet og Securitas Direct, hvor han var salgssjef før han gikk til Coromatic.

Christian Eklund har jobbet med salg og marked siden tidlig på 2000-tallet. Han er markedsøkonom, og har solid erfaring med salg og prosjektering av CCTV og andre sikkerhetsløsninger.

Fra 2011 og frem til nå har han jobbet som key account, salgsansvarlig og prosjektleder i Wireless Security AS. Før Det jobbet han flere år med trådløs kommunikasjon.

– LMC er et veldig spennende og innovativt selskap. Jeg ser veldig frem til å jobbe i salgsteamet der, hvor jeg vil bidra med min tekniske kompetanse og forståelse innen trådløs kommunikasjon/radio, nettverk/IP og CCTV, sier Eklund.

– Behovet for flere medarbeidere bekrefter at det vi gjør gir ønskede resultater, sier Reinskou.

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...