LMC nyansatte crop

Behovet for fler medarbeidere bekrefter at det vi gjør gir ønskede resultatet

Last Mile Communication utvider

Tom Erik Reien og Christian Eklund er ansatt som selgere for å håndtere økende etterspørsel hos LMC. – Oppdragsmengden er økende og vi er allerede nå sikre på at vi må ansatte enda flere over nyttår, sier markedssjef Mikael M. Reinskou i Last Mile Communication (LMC).

Tom Erik Reien kommer fra Coromatic AS hvor han de siste ti årene har jobbet som salgsingeniør innen sikker strømforsyning.

– Jeg er en person som liker å treffe kundene der hvor de er. Gjennom samtaler om muligheter og behov kan vi i fellesskap finne løsninger som forenkler deres hverdager, sier han.

I Coromatic drev han salg og rådgiving knyttet til ups, batterier, strømforsyninger. Han har tidligere jobbet i Hafslund Sikkerhet og Securitas Direct, hvor han var salgssjef før han gikk til Coromatic.

Christian Eklund har jobbet med salg og marked siden tidlig på 2000-tallet. Han er markedsøkonom, og har solid erfaring med salg og prosjektering av CCTV og andre sikkerhetsløsninger.

Fra 2011 og frem til nå har han jobbet som key account, salgsansvarlig og prosjektleder i Wireless Security AS. Før Det jobbet han flere år med trådløs kommunikasjon.

– LMC er et veldig spennende og innovativt selskap. Jeg ser veldig frem til å jobbe i salgsteamet der, hvor jeg vil bidra med min tekniske kompetanse og forståelse innen trådløs kommunikasjon/radio, nettverk/IP og CCTV, sier Eklund.

– Behovet for flere medarbeidere bekrefter at det vi gjør gir ønskede resultater, sier Reinskou.

KUKA Platform_KMP200 crop

Effektiv og fleksibel produksjonsflyt med KUKAs mobile plattform KMP 200

Kravene til kortere reaksjonstid og økt fleksibilitet blir stadig større i dagen

KUKA fortsetter utviklingen av mobile produkter som bidrar til enklere prosesser i produksjonsindustrien.  Nå lanseres den siste i rekken, den autonome plattformen KUKA Mobile Plattform 200, for bruk på produksjonssteder der det er liten plass.

les mer...
ABB smart sensor crop

ABBs smartsensorer bidrar til å løse et av industriens største problemer

Konvensjonell tilstandsovervåkning av motorer er kostbart og tidkrevende

I dag driver motorer og pumper vitale industrielle applikasjoner. Likevel er det ofte vanskelig å vurdere tilstanden til motorene. Smarte sensorer gjør det mulig å være mer effektive og produktive enn før med prediktivt vedlikehold.

les mer...
Edge computer crop

Må øke fokus på IT-sikkerhet blant små- og mellomstore bedrifter

Fremtidens trusler blir mer målrettede og at ny teknologi vil gjøre det enklere

– Siden sikkerheten hos de store bedriftene er blitt bedre, vil angrepene i økende grad komme mot mindre bedrifter. Det nytter ikke bare å sikre de store - alle må bli sikrere, om landet skal bli sikrere, avslutter Malmedal.

les mer...
Powell Nordlandsnett mast crop

Automatiserer store deler av vedlikeholdsjobben

Håper vi å kunne skape mer effektive vedlikeholdsprosesser

Powel har utviklet en programvareløsning som sanntidsovervåker strømnettet og gjør det mulig å automatisere store deler av vedlikeholdsjobben til nettselskapene. Powel Sensor Connect samler og behandler ulike datakilder i strømnettet innenfor en og samme plattform. Dette gir nettselskapene innsikt i den faktiske tilstanden i strømnettet, helt ned på komponentnivå.

les mer...