LMC TELEAVD crop

Overtakelsen utvider produkttilbudet

Last Mile Communication AS overtok Telekomavdeling til Goodtech Products AS

Fra 1. september overtok Last Mile Communication AS Goodtech Products avdeling for telekommunikasjon. Overtakelsen omfatter kunder, ansatte og lager.

Overtakelsen til Last Mile Communication AS omfatter også prosjekter og service samt support av de telekomsystemer og -produkter som Goodtech Products har levert. Produktsortimentet styrker våre løsninger innenfor områdene kraft, olje & gass, vann & avløp og sikkerhet.

Overtakelsen utvider produkttilbudet til kunder innen telekommunikasjon. Last Mile Communication AS har fokus på kommunikasjonsløsninger og et meget godt oppbygget support- og salgsavdeling innen området.

Uttalelse fra daglig leder Last Mile Communication, Erik Sandsdalen: ” Kjøp av Telekomavdelingen til Goodtech komplementerer og styrker vårt sortiment og kompetanse og vi ser en klar synergi mellom eksisterende løsninger og det vi nå har kjøpt .”

Om Last Mile Communication AS:

Last Mile Communication AS er et distribusjons selskap innenfor tele- og datakommunikasjon og sikkerhet med virksomhet i Norge (hovedkontor) og Sverige.

For tiden er det 25 ansatte i selskapet.

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser.