Vasskbart PC crop

En gjennomsnittlig arbeidsplass kan inneholde 400 ganger flere bakterier enn et

Lanserer vaskbart PC-tilbehør for å hjelpe bedrifter med å gjenåpne arbeidsplassen på en trygg måte.

Hygiene og sikkerhet er en topp prioritet for bedrifter og ansatte når vi nå begynner å komme tilbake til kontoret. Mange bedrifter og organisasjoner reduserer størrelsen på kontorlokalene og velger delte og hybride løsninger for minimal miljøpåvirkning, hvor det er praktisk mulig.

Å ha datarelatert utstyr og tilbehør som er kvalitetsmessig godt nok til å rengjøres med standard rengjøringsprodukter er ikke bare praktisk, men nødvendig. Kensingtons Pro Fit® vaskbart kablet tastatur og mus er nå tilgjengelig for sømløst å passe inn i nye kontormiljøer og understøtte bedrifters retningslinjer for en forsterket hygiene og beskyttelse av ansatte.

Da en gjennomsnittlig arbeidsplass kan inneholde 400 ganger flere bakterier enn et toalettsete¹, er det viktigere enn noen gang å kunne rengjøre datatilbehør. Både Kensington Pro Fit® vaskbart kablet tastatur og Pro Fit® vaskbar kablet mus tåler trygt å senkes ned i vann (så lenge USB -kontakten holdes tørr) og hyppig bruk av rensespray, noe som betyr at bakterier og virus ikke spres gjennom deling av kontorutstyr.

Tastatur og mus er en av de fem mest utsatte områder for krysskontaminering av dataprodukter og tilbehør, noe som gjør det viktig at de rengjøres regelmessig. Den vaskbare designen motstår søl og gjør rengjøringen enkel, tåler trygt å bli senket ned i vann eller hyppig bruk av rensespray.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...