Endress 1 crop

Målingene går fra å gi kvantitativ data til kvalitative informasjon

Kvaliteten må øke

Fremtiden er at sensoren må kunne gi informasjon på alle nivåer i en virksomhet.  Vi vil sen en konvergens mellom tekniske og administrative løsninger.  Videre er det helt sentralt at kvaliteten på målingene blir bedre.

Målingene går fra å gi kvantitativ data til kvalitative informasjon. Det er Matthias Altendorf, konsernsjef i Endress + Hauser som sa dette til AMNYTT under Hannover Messen.

Altendorf er første toppleder i Endress + Hauser som ikke kommer fra familiene som etablerte selskapet. Men med lang fartstid fra forskjellige posisjoner kjenner han de fleste sider ved virksomheten. Han var medlem av styret en årrekke for han ble utnevnt til konsernsjef (CEO).

Les hele artikkelen.

Rune Dalby, Endress+Hauser

Endress+Hauser styrker laget med ny salgsingeniør

Endress+Hauser Norge fortsetter å satse på vekst og kompetanse, og har nylig ansatt Rune Dalby som ny salgsingeniør. Han startet i stillingen 1. september 2025 og har sin base ved selskapets hovedkontor på Tranby.

Phoenix Contact Uno Power-strømforsyninger med Push-in-tilkobling

Uno Power-strømforsyninger med Push-in-tilkobling

Kompakte, energieffektive og pålitelige – nå med utvidet spenningsområde

Trygve Dirdal var med å installere trådløs temperaturovervåking av kritiske varmekabler for impulslinjene til sikkerhetsventiler på Sleipner A tidlig på 2010-tallet (Illustrasjonsfoto: Øyvind Gravås og Bo B. Randulff/Equinor).

Med siktet innstilt på forbedring og forenkling av instrumenteringen

Profilen – Trygve Dirdal, fagleder instrumentering, Equinor

Han elsker å løse tekniske utfordringer, gjerne i team. Forenkling og forbedring står høyt i kurs, men det må ligge et «business case» bak når ny teknologi skal i sving.

Robert Aasen Kverndalen er utnevnt til salgssjef på avdeling Fabrikkautomasjon i Pepperl+Fuchs.

Ny salgssjef for fabrikkautomasjon i Pepperl+Fuchs

Robert Aasen Kverndalen er utnevnt til salgssjef på avdeling Fabrikkautomasjon i Pepperl+Fuchs.