Kuka Elin Hybert crop

Å gi kundene service er et viktig ledd i det vi gjør i selskapet

KUKA Nordic: Programvarespesialist tar over på customer service

KUKA Nordic har fått ny sjef for customer service. Det handler om Elin Hybert, tidligere tekniker og programvarespesialist i selskapet. – En person med svært god kompetanse innen vårt tilbud og vår teknologi, sier administrerende direktør Joacim Lorentsson.

Joacim Lorentsson kan fortelle at Elin Hybert har lang bakgrunn i selskapet. 

– Hun begynte hos oss rett etter videregående og gikk senere tilbake til skolen for å utdanne seg til sivilingeniør ved Chalmers og ved Technische Universität München. Etter det har hun fortsatt å jobbe her og perfeksjonert seg, sier han.

I forbindelse med at Elin Hybert begynte i stillingen i august, gikk hun også inn i KUKA Nordics ledelsesgruppe. 

– Hun er definitivt en ressurs for oss i ledelsen, sier Joacim Lorentsson. 

Elin Hybert synes selv at den nye stillingen passer godt, og ser frem mot å ta over oppdraget og utvikle seg videre.

– Jeg kjenner teamet på customer service godt og vet hvilke sterke sider vi har. Dem skal vi bygge videre på, sier hun.

Ifølge henne handler det i bunn og grunn om å gjøre det beste for kundene, og alltid være til stede med riktig kompetanse når det trengs. 

– Det er kundene som gir oss vårt eksistensgrunnlag, og å gi dem service er et viktig ledd i det vi gjør i selskapet, sier hun.

Bakgrunnen for byttet innen customer service er at den tidligere sjefen Emmanuel Hauptmann har gått videre til en ny stilling, utenfor KUKA. Også han gleder seg over at det er nettopp Elin Hybert som har tatt over. Han nevner blant annet hennes forståelse for forretningsområdet som noe som gir de riktige forutsetningene. 

– Elin har solide kunnskaper og den rette energien. Jeg føler meg helt trygg på at hun kommer til å utvikle avdelingen videre og ta den til nye høyder, sier han. 

Eaton PowerXL DG1-1 crop

Eatons PowerXL-familie lanseres med PROFINET

Alle parameterne og funksjonene kan enkelt behandles og endres

Alle frekvensomformere i PowerXL-familien kommer nå med PROFINET-grensesnitt – klare for fremtidens kommunikasjon. Det store utvalget av frekvensomformere i Eatons PowerXL-serie, kommer nå også med PROFINET-kommunikasjonsgrensesnitt. 

les mer...
Phoenix ethernet crop

Ny busskobler for Ethernet

Øker nettverkssikkerheten ved å sperre porter som ikke benyttes

Med den nye Inline-busskobleren for Modbus/TCP (UDP) IL ETH BK-PAC utvider Phoenix Contact produktporteføljen for å bygge opp Remote-I/O-løsninger i automasjonskapet. Busskobleren i beskyttelsesgrad IP20 er kompatibel med alle tilgjengelige Inline-I/O-moduler inkludert forgreningsmoduler for å åpne en remote-bus-kontakt.

les mer...
Eltele Siemens crop

Eltel og Siemens signerer landsdekkende serviceavtale for ladestasjoner

Vil bidra til effektiv utvikling av elektrifisert infrastruktur

Eltel og Siemens har signert en rammeavtale om installasjon, service og drift av ladere for elektriske kjøretøy. Med dette inngår de to selskapene et strategisk samarbeid som vil sikre kvalitet i leveransene og driftssikkerhet nasjonalt, til det beste for brukerne. Avtalen gjelder for to år med opsjon for forlengelse opp til ytterligere to år.  

les mer...
Parker VA crop

Parker med ny VA-serien med neste generasjons LS-ventiler

Er blitt designet med fokus på å redusere plassbehov

Forhåndskompensert, proporsjonal og lastkjennende: nye LS-ventiler med mengdehastigheter opptil 450 l/min for mobile maskinapplikasjoner. Parker Hannifin, kunngjør et sett med neste generasjons LS-ventiler, som en del av VA-serien, som er spesielt utviklet for krevende maskinapplikasjoner.

les mer...