Krohne OPTISENS_TSS_2000 crop

Kan nå tilby en meget konkurransedyktig løsning for TSS måling i vann -og avløp

KROHNE lanserer ny TSS sensor

Krohne Instrumentation lansere en ny analyse-sensor OPTISENS TSS 2000, for måling av TSS (Totalt Suspendert Stoff). TSS er en viktig parameter for måling av tørrstoff i vann -og avløpsapplikasjoner samt en rekke andre industrielle prosesser.

OPTISENS TSS 2000 er primært utviklet for å kunne gi kosteffektiv TSS måling i vann -og avløpsapplikasjoner. Sensoren betjenes fra KROHNEs gjennomtestede MAC 100 multiparameter-transmitter som også brukes på andre analyse-sensorer fra KROHNE.

OPTISENS TSS 2000 egenskaper:

  • Kosteffektiv, konkurransedyktig og komplett løsning med MAC 100 transmitter
  • Rask responstid (<1 sek)
  • Solid konstruksjon i syrefast stål
  • Velegnet i turbulent medie
  • Ripebestandig safirvindu på sensor
  • NIR teknologi hindrer påvirkning av farge
  • Ikke påvirket av lys i omgivelsene
  • Kalibrert fra fabrikk
  • Opptil 6 lineariseringspunkter (ved lineær eller ikke lineær funksjon)

Med vår OPTISENS TSS 2000 og MAC 100 transmitter kan vi nå tilby en meget konkurransedyktig løsning for TSS måling i vann -og avløpsapplikasjoner. «Dette kompletterer vårt stadig bredere sortiment for analyseinstrumentering spesielt og instrumentering til VA og industri generelt» sier salgsingeniør Ivan Rosenborg hos KROHNE.

For mer informasjon se detaljert produktinformasjon på: https://no.krohne.com/nb/products/process-analytics/

Om KROHNE Instrumentation:
KROHNE Instrumentation er en totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vel som analyse og signalbehandling. Firmaet ble etablert i 2001 som KROHNE bedrift, men produktene har vært solgt i Norge siden før 1980. Hovedkontoret ligger i Moss. Selskapet har 27 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger. KROHNE står for innovasjon og maksimal produktkvalitet og er en av markedslederne innenfor industriell måleteknologi.

Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Knut Andreas Myklbust-Vårvang Lillehammer kommune crop

Lillehammer kommune stopper vannlekkasjer på drikkevannsnettet raskere med ny teknologi

Lillehammer kommune har fått et nytt verktøy i kampen mot lekkasjer på vannledningsnettet. Det nye systemet fra Guard Automation hjelper oss med å oppdage lekkasjer tidligere, og ikke minst med å avgrense lekkasjesøk, sier Knut Andreas Myklebust-Vårvang.

les mer...
CACTUS T bane crop

Overvåker T-banesporet på Lambertseter stasjon

Metoden som ble valgt gir en kontinuerlig overvåking av sporet

Cautus Geo overvåker T-banesporet på Lambertseter stasjon der OBOS skal bygge boliger. – Det handler om sikkerhet for reisende og togene, sier Svein-Ole Sjøtun i Sporveien. 200 sensorer er fordelt på 150 meter SAA-setningsslange og 3-aksiale tilt-sensorer. De overvåker hver minste endring på sporet. Slik har det vært siden desember.

les mer...