Krohne OPTISENS_TSS_2000 crop

Kan nå tilby en meget konkurransedyktig løsning for TSS måling i vann -og avløp

KROHNE lanserer ny TSS sensor

Krohne Instrumentation lansere en ny analyse-sensor OPTISENS TSS 2000, for måling av TSS (Totalt Suspendert Stoff). TSS er en viktig parameter for måling av tørrstoff i vann -og avløpsapplikasjoner samt en rekke andre industrielle prosesser.

OPTISENS TSS 2000 er primært utviklet for å kunne gi kosteffektiv TSS måling i vann -og avløpsapplikasjoner. Sensoren betjenes fra KROHNEs gjennomtestede MAC 100 multiparameter-transmitter som også brukes på andre analyse-sensorer fra KROHNE.

OPTISENS TSS 2000 egenskaper:

  • Kosteffektiv, konkurransedyktig og komplett løsning med MAC 100 transmitter
  • Rask responstid (<1 sek)
  • Solid konstruksjon i syrefast stål
  • Velegnet i turbulent medie
  • Ripebestandig safirvindu på sensor
  • NIR teknologi hindrer påvirkning av farge
  • Ikke påvirket av lys i omgivelsene
  • Kalibrert fra fabrikk
  • Opptil 6 lineariseringspunkter (ved lineær eller ikke lineær funksjon)

Med vår OPTISENS TSS 2000 og MAC 100 transmitter kan vi nå tilby en meget konkurransedyktig løsning for TSS måling i vann -og avløpsapplikasjoner. «Dette kompletterer vårt stadig bredere sortiment for analyseinstrumentering spesielt og instrumentering til VA og industri generelt» sier salgsingeniør Ivan Rosenborg hos KROHNE.

For mer informasjon se detaljert produktinformasjon på: https://no.krohne.com/nb/products/process-analytics/

Om KROHNE Instrumentation:
KROHNE Instrumentation er en totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vel som analyse og signalbehandling. Firmaet ble etablert i 2001 som KROHNE bedrift, men produktene har vært solgt i Norge siden før 1980. Hovedkontoret ligger i Moss. Selskapet har 27 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger. KROHNE står for innovasjon og maksimal produktkvalitet og er en av markedslederne innenfor industriell måleteknologi.

SINTEF_5G_7 crop

Industri 5.0 - Mennesket i fokus

Industri 5.0 handler om å løfte blikket litt. Løfte blikket ut av bedriften og ta innover seg de store samfunnsutfordringer man står oppi. – Det være seg bærekraft, et viktig element, og det vi kaller resiliens, altså evnen til å motstå alle disse hendelsene som skjer rundt oss hele tiden. Enten det er kriger eller pandemier, eller en brå slutt i forsyningskjedene, og samtidig gå i mennesket – settes i fokus på en litt ny måte, sier Bjørnar Henriksen, seniorforsker, SINTEF Digital Teknologiledelse.

Alfa Laval crop

Ny pumpehåndbok fra Alfa Laval

Alfa Laval har nettopp publisert en helt ny utgave av selskapets anerkjente pumpehåndbok. Håndboken på 375 sider er gratis og inneholder vitenskapelig informasjon om grunnleggende pumpefunksjonalitet og grundige retningslinjer for dimensjonering og valg av riktig pumpetype for optimal virkningsgrad. 

Phoenix lysstyring crop

Strømforsyning for bygningsautomatisering: Forsyne og lade opp via USB

Strømforsyningene STEP Power fra Phoenix Contact er tilpasset behovene i moderne bygningsautomatisering. Via USB-tilkoblingen forsyner de både Smart Meter Gateways, Raspberry Pis og andre Smart Home-komponenter. De kan også brukes for rask opplading av mobilt sluttutstyr og andre 5 V forbrukere.

AMNYTT 02 2024 kollasj crop

AMNYTT 02 2024 er publisert


  •  

  • Konseptet Industri 4.0 ble lansert av den tyske regjering høsten 2011. Nå har EU tatt et nytt initiativ. Industri 5.0 er lansert. I erkjennelsen av at teknologi fungerer ikke uten god og riktig involvering av mennesker rettet det nye initiativet seg mot utnyttelsen av mennesket i det totale bilde. I tillegg tar Industri 5.0 også hensyn til miljømessige forhold. 


les mer...