Krohne OPTISENS_TSS_2000 crop

Kan nå tilby en meget konkurransedyktig løsning for TSS måling i vann -og avløp

KROHNE lanserer ny TSS sensor

Krohne Instrumentation lansere en ny analyse-sensor OPTISENS TSS 2000, for måling av TSS (Totalt Suspendert Stoff). TSS er en viktig parameter for måling av tørrstoff i vann -og avløpsapplikasjoner samt en rekke andre industrielle prosesser.

OPTISENS TSS 2000 er primært utviklet for å kunne gi kosteffektiv TSS måling i vann -og avløpsapplikasjoner. Sensoren betjenes fra KROHNEs gjennomtestede MAC 100 multiparameter-transmitter som også brukes på andre analyse-sensorer fra KROHNE.

OPTISENS TSS 2000 egenskaper:

  • Kosteffektiv, konkurransedyktig og komplett løsning med MAC 100 transmitter
  • Rask responstid (<1 sek)
  • Solid konstruksjon i syrefast stål
  • Velegnet i turbulent medie
  • Ripebestandig safirvindu på sensor
  • NIR teknologi hindrer påvirkning av farge
  • Ikke påvirket av lys i omgivelsene
  • Kalibrert fra fabrikk
  • Opptil 6 lineariseringspunkter (ved lineær eller ikke lineær funksjon)

Med vår OPTISENS TSS 2000 og MAC 100 transmitter kan vi nå tilby en meget konkurransedyktig løsning for TSS måling i vann -og avløpsapplikasjoner. «Dette kompletterer vårt stadig bredere sortiment for analyseinstrumentering spesielt og instrumentering til VA og industri generelt» sier salgsingeniør Ivan Rosenborg hos KROHNE.

For mer informasjon se detaljert produktinformasjon på: https://no.krohne.com/nb/products/process-analytics/

Om KROHNE Instrumentation:
KROHNE Instrumentation er en totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vel som analyse og signalbehandling. Firmaet ble etablert i 2001 som KROHNE bedrift, men produktene har vært solgt i Norge siden før 1980. Hovedkontoret ligger i Moss. Selskapet har 27 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger. KROHNE står for innovasjon og maksimal produktkvalitet og er en av markedslederne innenfor industriell måleteknologi.

Endress Memosens_BS crop

Gjør livet enklere og forbedre prosessikkerheten med digital teknologi fra Memosens

Memosens' digitale sensorer lagrer kalibreringsdata, sensordata og prosessdata

Memosens teknologi, fra Endress+Hauser, revolusjonerer væskeanalyseteknologien. Den målte verdien konverteres til et digitalt signal som sendes induktivt til overføreren, noe som eliminerer problemer knyttet til fukt og rust – sensorene kan til og med brukes under vann.

les mer...
ProEXR File Description=Attributes=cameraAperture (float): 36.000000cameraFNumber (float): 21.000000cameraFarClip (float): 1000000015047466200000000000000.000000cameraFarRange (float): 1000.000000cameraFocalLength (float): 210.000000cameraFov (flo

Ultralydsensor for smarte IOT applikasjoner

Sensorene er beregnet for utendørs applikasjoner

Pepperl+Fuchs har utviklet en ny serie ultralydsensorer for applikasjoner i mobile og batteridrevne applikasjoner.

les mer...
Universal robots crop

Små og mellomstore produsenter risikerer å få det tøffest

Viktig at vår produserende industri står klare til å tilegne seg kunnskap

Robotprodusenter har en veldig viktig oppgave i dag: å gjøre det enkelt for beslutningstakere å sette i gang med å frigjøre personalet. Blir det for vanskelig, kommer det ikke til å skje, og dette er et stort hinder for bransjen.

les mer...
ABB EQ Matic crop

Enkel og automatisk innsamling av målerdata på M-Bus

Konfigurerbart dashbordsid gir en rask oversikt over de mest relevante måledata

Med EQ-maticfra ABB kan du enkelt samle inn, overvåke og analysere forbruksdata for el.-, gass- vann- eller varmemålere. For detaljert overvåkning tilbyr EQ-matic flere analysefunksjoner som historisk dataanalyse, referansefunksjoner, kostnadsanalyse med mer.

les mer...