Krohne Atle Johansen crop

Har meget god kompetanse til å møte kunder

Krohne Instrumentation øker staben

Atle Johansen hadde første dag som salgsingeniør hos KROHNE Instrumentation 1. juni. Hans primære arbeidsoppgaver er kundebearbeiding med fokus mot prosessindustri. 

Han har mange års erfaring innen instrumentering i denne industrien og de siste elleve årene har han jobbet hos Process Partner AS. Kombinasjonen med god teoretisk utdannelse, fagbrev og mye praktisk erfaring som gir han meget god kompetanse til å møte våre kunder med.

De som kjenner Atle, forstår at vi i KROHNE er både stolte og glade for at han har valgt å komme til oss for å være med på å styrke vårt salgsteam.

Om Krohne

KROHNE Norway AS består av avdelingene KROHNE Instrumentation som leverer komplette løsninger innen instrumentering til det norske markedet og KROHNE Marine som leverer målesystemer basert på nivåradar og mengdemålere til det globale skipsmarkedet.

P F CB10-iolink crop

Maksimal fleksibilitet der det er lite plass

Modulene kan kobles direkte til en IO-Link-master

Nye CB10 I/O-tilkoblingsmoduler med IO-Link fra Pepperl+Fuchs. Trykknappbokser, varsellamper og standard sensorer brukes i en rekke industrielle applikasjoner.

les mer...
Mikro tunneler crop

Smart sensorsystem påviste mikroplast

Sensorbasert system for overvåkning av tunnelvaskevann

Smarte sensorer påviste mikroplast. – Viser at sensorer kan avdekke stoffer og miljøgifter de egentlig ikke kan måle, sier miljøgeolog Jørgen Engebretsen. Cautus Geo er et av Europas ledende teknologifirmaer innen automatisk overvåking av konstruksjoner, landområder, vann, klima og miljø.

les mer...
eaton-pkz-and-dil-with-push-in-terminals-crop

Eaton utvider utvalget av motorvernbrytere og kontaktorer

Leggee til nye enheter med push-in-klemmer

Eaton utvider porteføljen innen motorvernbrytere, motorstartere og kontaktorer ved å lansere flere varianter med push-in-teknologi. Dermed skrus produktiviteten opp flere hakk.

les mer...
Rital RiP crop

Rittal RiPanel: Konfigurator i ny versjon

Skreddersydde løsninger er mulig

Enklere enn noen gang å konfigurere og bestille skap. Komplekse produkter som skapsystemer planlegges enkelt i 3D, konfigureres individuelt og bestilles raskt, takket være direkte prisinformasjon. For systemplanleggere er dette nå enda enklere.

les mer...