NORD-surface-treatment crop

Korrosjonsbestandighet tilsvarende rustfritt stål

Drivspesialisten NORD DRIVESYSTEMS leverer et bredt spekter av drivløsninger laget av aluminium for emballasjeindustrien. For nesten alle drivkomponenter tilbyr selskapet også overflatebehandlingen nsd tupH. Dette gjør drivteknologien spesielt korrosjonsbestandig og robust.

Med nsd tupH tilbyr NORD DRIVESYSTEMS en spesiell behandling, som gjør drivflater med aluminiumshus spesielt korrosjonsbestandige, i likhet med rustfritt stål. Dette er ikke et belegg, men en behandling basert på en elektrolytisk prosess som skaper et beskyttende lag som er permanent bundet til underlagsmaterialet. Så ingenting kan løsne eller flasse av. Drives med nsd tupH overflatebehandling er i stor grad motstandsdyktige mot syrer og alkalier, og enkle å rengjøre.

nsd tupH: Fordeler fremfor rustfritt stål
- Mer kostnadseffektivt
- Tilgjengelig for et større produktspekter laget av aluminium
- Aluminium gir bedre varmeledningsevne og sørger for lavere temperaturer i gir/motorkomponenter
- Aluminium er lettere enn rustfritt stål

Ytterligere applikasjoner og bransjer
NORD tilbyr nsd tupH for et bredt spekter av bransjer. Overflatebehandlingen er ikke bare optimalt egnet for bruk i hygienisk kritiske områder i næringsmiddel-, drikke-, emballasje-, farmasøytisk eller kjemisk industri, men også for bruk i ekstremt fuktige miljøer, for eksempel i bilvaskeanlegg eller vannverk, eller i maritime og kystområder.
 

"nsd tupH overflatebehandling har allerede bevist sin kvalitet i en rekke praktiske anvendelser i næringsmiddel- og farmasøytiske selskaper", sier Jörg Niermann, markedssjef. «I et selskap som foredler sjømat og skalldyr har teknologien vist seg under spesielt harde forhold.» Her tar saltvann spesielt mye på drivkomponentene slik at de tidligere støpejernsversjonene måtte byttes ut etter ett eller to år. De nsd tupH-beskyttede enhetene har imidlertid blitt brukt i lang tid nå.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.