Metler-hygienisk-vekt-crop

En rekke forskjellige kapasiteter, fra 110 til 4400 kg.

Kontaminasjonsfrie vektmoduler som kan integreres raskt og enkelt

METTLER TOLEDOs helt nye MultiMountTM--veiemoduler hjelper produsenter av matvarer, legemidler og andre produkter med å oppfylle kravene til hygiene, brukervennlighet og nøyaktighet som kreves for å være blant de beste i bransjen.

METTLER TOLEDO introdusere de splitter nye, fullstendig sertifiserte hygieniske SWB805 MultiMountTM-veiemodulene. Veiemodulene er utviklet i henhold til retningslinjene fra European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG) og er sertifisert av National Sanitation Foundation (NSF).

SWB805 MultiMount-veiemoduler er fullstendig integrerte veiemoduler, og reduserer derfor risikoen for kontaminasjon samtidig som de overholder hygienestandarder og øker produktivitet og effektivitet i industrien. De beskyttende belgene trenger ikke å åpnes for monteringen, noe som gir enda lavere kontaminasjonsrisiko. En speilblank polering gir en dramatisk reduksjon i risikoen for at bakteriell kontaminasjon oppstår. Poleringen sørger for at vann ikke bli liggende igjen på veiemodulene.

SWB805 MultiMount-veiemoduler er også ekstremt allsidige. De er tilgjengelige med en rekke forskjellige kapasiteter, fra 110 kg til 4400 kg, noe som gjør at de har en rekke bruksområder. Det viktigste er imidlertid at de tilbyr solid veieytelse nesten uansett hvilken vei de er montert. Dette gjør at de er utrolig enkle å integrere i utstyret ditt.

Maskinvaren er tilgjengelig i 304 eller 316 rustfritt stål for bedre holdbarhet, og lastecellene i det rustfrie stålet har klassifiseringen IP68/IP69k for fantastisk inntrengingsbeskyttelse. OIML-, NTEP-, ATEX- og FM-godkjenninger er standard for å sikre at disse modulene oppfyller strenge krav til lovgivningsmessig overholdelse og drift.

For å gjøre dem enda mer allsidig kan SWB805 MultiMount-moduler også brukes til å veie  blandingsbeholdere ved å legge til tilbehør for stabilisering som ikke forringer hygiene kravene for modulene. NSF-sertifiserte koblingsbokser og tetningstilbehør som er produsert i henhold til EHEDG-retningslinjer, gir enda bedre støtte for enkel montering og ren bruk.

Oppsummert er SWB805 MultiMount-veiemoduler en unik og perfekt løsning for sensitiv bruk i matvare- og legemiddelindustrien, der holdbarhet, nøyaktighet og renslighet er ekstremt viktig.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.mt.com/ind-SWB805

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser.