Phoenix signalomformer crop

Kompakt og universell signalfordeling

De nye push-in-rekkeklemmene PT 2,5-2MTB fra Phoenix Contact har to skillesoner. Sammen med tre ganger to funksjonssjakter gir de et bredt spekter med fordeleranvendelser der plassen er meget begrenset. Sammenlignet med en standardskilleklemme reduserer den kompakte PT 2,5-2MTB koblingslistens lengde med halvparten.

Den nye knivskillerekkeklemmen brukes først og fremst i vindhjul, innen automasjonsskapbygging, innen prosessteknikk og i maskinteknikk i forbindelse med komplekse signaliseringsoppgaver. Pr. dato håndterer den tverrsnittsområdet fra 0,14 til 4,0 mm². Med skillesonene er flere laske- og testoppgaver mulig i en og samme rekkeklemme. I tillegg har hver klemme et eget testuttak. De fargede skilleknivene og pressanordningene gir god oversikt.

Sammen med knivskilleklemmen finnes også skilleklemmen PT 2,5-2TGB for bruk av pluggbare sikrings- og komponentplugger. Også denne klemmen har to skillesoner.

itSMF SigMa crop

En viktig møteplass for AI og digital transformasjon

Signe-Marie ser frem til å ta i mot folk til workshops og på itSMF-konferansen

Vi er på full fart inn i en ny teknologisk revolusjon. Deet er ingen tvil om at kunstig intelligens er en disruptiv teknologi – som vi må forhode oss til. På itSMF-konferansen 6 vil over 30 internasjonale eksperter ta for seg både problematiske sider og de enorme mulighetene som oppstår i den digitale tidsalderen.

Emerson ASCO_327C_Group crop

Emerson-magnetventil med høy strømning øker pålitelighet og driftseffektivitet

ASCO-serien 327C magnetventil har et direktevirkende design med høy strømning for overlegen strømningskontroll og driftssikkerhet. Emerson har introdusert en ny ASCO-serien 327C magnetventil med et direktevirkende design for høy strømning som leverer et overlegent strømning/kraft-forhold sammenlignet med lignende ventiler. 

E&H Template Test

Kjetil Gulliksrud ansatt som Sales Engineer i Endress+Hauser

Endress+Hauser Norge opplever betydelig vekst og har ansatt Kjetil Gulliksrud som Sales Engineer. Kjetil tiltrådte stillingen i februar og er lokalisert på våre kontorer i Sandefjord og Tranby.

Karsten Moholt crop

IKM KJØPER Karsten Moholt AS og Aquamarine AS

IKM Gruppen AS har signert en avtale med Remold Invest AS om kjøp av 100% av aksjene i Moreld AS med datterselskaper, herunder Karsten Moholt AS og Aquamarine AS. Moreld AS er etter salget av flere virksomheter og en omstrukturering omdannet til et holdingselskap som eier selskapene Karsten Moholt AS, Aquamarine AS, Teknisk AS, More Holdco KM AS, AO Holdco AS og More Asset AS. Disse selskapene omsatte for 470 MNOK i 2023 (ureviderte tall).