CGI ny crop

Karianne Hoel er ny leder for CGI i Norge

Skal lede CGIs virksomhet i Norge, som hjelper offentlige og private virksomheter til å utnytte sitt digitale potensial med nyskapende IT-løsninger og -tjenester. CGI informerer om at Karianne Hoel er utnevnt til leder for CGI i Norge, et av landets og verdens største selskaper innen IT og forretningsrådgivning.

Med over 30 års erfaring i IT-bransjen har Karianne solid ekspertise innenfor forretningsutvikling, resultatstyring og personalledelse.

I løpet av karrieren har Karianne hatt en rekke roller i ulike IT-selskaper, inkludert lederstillinger i Acando Norge, som ble kjøpt av CGI i 2019. I sin siste stilling, som leder for CGIs forretningsenhet Global Technology Operations, hadde Karianne ansvaret for å levere applikasjons- og infrastrukturtjenester til CGIs norske kunder.

– Jeg er takknemlig for tilliten CGI har vist meg, og er svært motivert for å fortsette å bygge selskapet sammen med mine fantastiske kolleger, slik at vi kan fortsette å støtte våre kunder i deres digitaliseringsreise ved å dra nytte av CGIs lokale og globale kompetanse, sier Karianne Hoel om sin nye rolle.

– Vi ønsker å være i front av en bransje i rask utvikling ved å tilby innovative løsninger som driver digital transformasjon for våre kunder, og hjelper dem med å oppnå sine forretningsmål. Jeg ønsker også å være en pådriver for større mangfold i bransjen vår. For meg er mangfold en avgjørende faktor for å bygge en sterk kultur med velfungerende team, understreker Karianne.

– Vi er begeistret for at Karianne skal lede CGIs virksomhet i Norge og ser frem til hennes lederskap for å drive selskapets fortsatte vekst. Karianne er en erfaren og talentfull leder med veldokumentert evne til å bygge solide team og levere sterke resultater, sier Torsten Strass, president for CGI Scandinavia & Central Europe, i en kommentar til utnevnelsen.

Parker IO crop

Parker Hannifin introduserer innovative I/O-tilleggskort for å forbedre servodriverytelsen

Parker Hannifin har forbedret tilbudet innen frittstående og fleraksede Parker-servodrivere (PSD), med et nytt I/O-alternativkort. Dette allsidige tilleggskortet, med plass til ett eller to kort per driver, introduserer en rekke tekniske funksjoner som forbedrer tilpasningsevnen og ytelsen til hele PSD-familien.

Mongstad crop

Aker Solutions skal oppgradere renseanlegg på Mongstad-raffineriet

På det meste skal 500 personer sysselsettes i prosjektet på flere steder i Norge og i Mumbai i India, skriver Aker Solutions i en pressemelding. Kontrakten er verdt mellom 2,5 og 4 milliarder kroner, men selskapet oppgir ikke den eksakte summen.

Eliaden MW crop

Eliaden nærmer seg

Fra 28. til 30 mai åpner elektrobransjens største arrangement sine dører på Norges Varemesses lokaler på Lillestrøm. Også denne gangen har automatiseringsbransjen fått plass i hall C. Arrangementet følger samme lest som tidligere år.

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.