Autic jSmart7_BLACK_crop

Støtter betjening med to fingre slik vi er vant med fra mobil og nettbrett

JSmart operatørpanel for feltinstallasjon

EXOR Internasjonal har igjen vært innovative. Nå lanseres operatørpanel som kan plasseres direkte der operatøren befinner seg. Panelet har en tykkelse på kun 1,7 cm, og med et arbeidsområde fra -20°C til +55°C er plassering utendørs ingen utfordring.

JSmart serien er det ideelle produkt for feltinstallasjon. Panelet har høyoppløselige skjermer med multi-touch PCAP berøring, som støtter betjening med to fingre slik vi er vant med fra mobil og nettbrett.

PoE for enkel tilkobling ved bruk av standard CAT5-kabling. Kapslingsgraden er IP67 rundt det hele, og med stort utvalg av monteringsbraketter og rørkoblinger. Feltpanelene har innebygget sensorer for registrering av temperatur og vibrasjon. Vi vil karakterisere dette som en ekte IIoT-enhet som støtter Industry 4.0. Programvaren har støtte for HTML5 server, OPC UA server og client, CoDeSys, og MQTT skyløsning. Feltpanelene leveres med skjermstørrelser på 5", 7", 10,1", 15,6" og hele 21,5"

For mer informasjon, se våre hjemmesider www.autic.no

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...