JFK Telemec1 crop

JFKnudtzen starter opp igjen med sensorer, og har inngått samarbeide med Telemecanique Sensors

JFKnudtzen er kjent som en sensor-leverandør i mer enn 40 år, fra ulike fabrikater. Nå starter et nytt kapittel sammen med Telemecanique Sensors. For oss har det vært viktig å finne en kvalitets-leverandør som vi kan kombinere med JFKnudtzen sin kompetanse innenfor området. 

Telemecanique Sensors gikk i 2023 ut av Schneider Electric og ble kjøpt opp av YAGEO GROUP. Med mål om å jobbe mer dedikert med sine utvalgte Sensors Spesialist Partnere, samt å bringe flere og mer innovative produkter til markedet med en dedikert eier som ønsker å investere i Telemecanique Sensors og øke markedsandelen. Telemecanique Sensors blir en av de store leverandørene på sensorer, og de beholder et sterkt merkenavn som er spesielt kjent for sin lange historikk innenfor mekaniske endebrytere. Men bredden er stor, og JFKnudtzen vil jobbe innenfor alle områdene, - som blant annet induktive, fotoceller, trykk, ultralyd, mekaniske endebrytere med mer. Innovasjonen har ikke stått stille, og vi gleder oss til å demonstrere trådløse endebrytere, nye fotoceller for samlebånd, etc…

For Per Arne er det litt nostalgi, og sirkelen blir sluttet. Han jobbet med salg av disse produktene hos Telemecanique på 80-90 tallet, og i disse dager avslutter han som Adm.dir., og går tilbake til salg av blant annet Telemecanique. Ønsker du et møte med Per Arne, en av våre selgere eller har spørsmål om Telemecanique sensorer, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Når er alt klart?

Produktene registreres i disse dager og bestilles nå inn til lager, og vises første gang fra JFKnudtzen på Eliaden 28-30. mai. 

Totalt sett blir JFKnudtzen med dette en stor leverandør innenfor sensor-teknologi og et sterkt bidrag i vår automasjons-satsing.

I slutten av april hadde vi besøk av Telemecanique, som hadde intern opplæring hos oss på Nesbru, slik at vi skal være klare til å lansere Telemecanique i slutten av mai.

Til stede på opplæring: 

Fra JFKnudtzen: Eivin Paulsen, Anders Kristensen, Glenn Preber, Janne Eliassen, Eric Evans, Marianne Aasen, Petter Kleven og Per Arne Torgersbråten.

Fra Telemecanique: Peder Lyk og Kenneth Henningsen

 

Håland gasslekkasje-gassdetektor crop

Ultrasonisk kamera for å avdekke gasslekkasjer

Nytt agentur fra Håland Instrumentering AS, Distran portable kamera som gjør gasslekkasjer synlige gjennom sine ultrasoniske sensorer. Ultralyden fra en gasslekkasje fanges opp ved hjelp av en avansert sensorteknologi. Frontpanelet har 124 mikrofoner/sensorer som lokaliserer ultralyden, samt et optisk kamera.

ADV509A_EVA-crop

Advantech lanserer trådløse sensorer med LoRaWAN-teknologi for presis miljøovervåking

Advantech, en ledende leverandør av IoT-løsninger til industrien, har annonsert lanseringen av den innovative EVA-2000-serien, en ny serie med smarte, trådløse sensorer som benytter LoRaWAN-teknologi. Serien markerer et betydelig fremskritt innenfor industriell bruk av sensorer, med dataoverføring med stor rekkevidde i kombinasjon med eksepsjonell energieffektivitet. EVA-2000-serien består av diverse sensormodeller for alt fra temperatur til fuktighet og vannlekkasjer, og den er utviklet for krevende sektorer som industriell automatisering, utstyrsovervåking og miljøovervåking.

AuticAION PI_Toppbilde med produktbilde_RaspberryPI crop

AION PI er en svært prisgunstig Raspberry PI-enhet med innebygget UPS for industrielle applikasjoner

Autic har gleden av å kunne tilby en industriell Raspberry PI-enhet for det Norske automasjonsmarkedet. Med 8GB RAM, 32GB SD, COM port, 4 USB og 2 HDMI porter vil denne enheten passe perfekt til de fleste IIoT applikasjoner.  Vi kan også tilby AION PI med preinstallert Ignition EDGE, da vil man få en fullblods IIoT løsning med all funksjonalitet som Ignition har å by på. 

Phoenix avisolering crop

Avisoleringsautomat for effektiv klargjøring av ledere

Med den nye avisoleringsautomaten E.Fox S 10 fra Phoenix Contact avisoleres lederne enkelt og effektivt, og det med resultater i uforandret høy kvalitet. De spesielle V-knivene dekker et tverrsnittsområde fra 0,08 mm² til 10 mm². Med flatkniven (tilvalg) behandler den flatkabler opp til en bredde på 7,6 mm.