JFK Telemec1 crop

JFKnudtzen starter opp igjen med sensorer, og har inngått samarbeide med Telemecanique Sensors

JFKnudtzen er kjent som en sensor-leverandør i mer enn 40 år, fra ulike fabrikater. Nå starter et nytt kapittel sammen med Telemecanique Sensors. For oss har det vært viktig å finne en kvalitets-leverandør som vi kan kombinere med JFKnudtzen sin kompetanse innenfor området. 

Telemecanique Sensors gikk i 2023 ut av Schneider Electric og ble kjøpt opp av YAGEO GROUP. Med mål om å jobbe mer dedikert med sine utvalgte Sensors Spesialist Partnere, samt å bringe flere og mer innovative produkter til markedet med en dedikert eier som ønsker å investere i Telemecanique Sensors og øke markedsandelen. Telemecanique Sensors blir en av de store leverandørene på sensorer, og de beholder et sterkt merkenavn som er spesielt kjent for sin lange historikk innenfor mekaniske endebrytere. Men bredden er stor, og JFKnudtzen vil jobbe innenfor alle områdene, - som blant annet induktive, fotoceller, trykk, ultralyd, mekaniske endebrytere med mer. Innovasjonen har ikke stått stille, og vi gleder oss til å demonstrere trådløse endebrytere, nye fotoceller for samlebånd, etc…

For Per Arne er det litt nostalgi, og sirkelen blir sluttet. Han jobbet med salg av disse produktene hos Telemecanique på 80-90 tallet, og i disse dager avslutter han som Adm.dir., og går tilbake til salg av blant annet Telemecanique. Ønsker du et møte med Per Arne, en av våre selgere eller har spørsmål om Telemecanique sensorer, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Når er alt klart?

Produktene registreres i disse dager og bestilles nå inn til lager, og vises første gang fra JFKnudtzen på Eliaden 28-30. mai. 

Totalt sett blir JFKnudtzen med dette en stor leverandør innenfor sensor-teknologi og et sterkt bidrag i vår automasjons-satsing.

I slutten av april hadde vi besøk av Telemecanique, som hadde intern opplæring hos oss på Nesbru, slik at vi skal være klare til å lansere Telemecanique i slutten av mai.

Til stede på opplæring: 

Fra JFKnudtzen: Eivin Paulsen, Anders Kristensen, Glenn Preber, Janne Eliassen, Eric Evans, Marianne Aasen, Petter Kleven og Per Arne Torgersbråten.

Fra Telemecanique: Peder Lyk og Kenneth Henningsen

 

AuticBACnet crop

Autic System AS Lanserer – PiiGAB BACnet for PI900

Med BACnet i PiiGAB 900 Gateway konverteres dine måleverdier fra HAN, wM-bus, M-bus og Modbus til BACnet-objekter automatisk.

Goodtech Hauge crop

God resultatutvikling for Goodtech

Goodtech fortsetter året med sterk vekst i ordrebok og god utvikling i EBITDA mot samme kvartal i 2023. Q2 2024 endte med en omsetning på 192 MNOK, EBITDA på 9,2 MNOK (4,8%) og en ordrereserve på 431 MNOK. Industriens behov for økt effektivitet og bedre styringsinformasjon gjenspeiles i Goodtech sin ordrereserve, der prosjektene i porteføljen i stor grad er prosjekter for nordiske industriselskaper som arbeider med å øke egen produksjon, til lavere enhetskostnad.

ABB UPS Fambilde (002) crop

Energi- og ressursstyring i en og samme løsning

ABB Ability™ Energy and Asset Manager er en toppmorderne skytjeneste som integrerer både energi- og ressursstyring i en og samme løsning. Via din tilgjengelige nettleser kan du og annet nøkkelpersonell få full oversikt over det elektriske systemet, hvor som helst og når som helst.

Tavle crop

Godkjent eltavleprodusent

Formålet til Tavleforeningen er at de skal arbeide for å skape en anerkjent og selvstendig tavlebransje. Det har foreningen systematisk arbeidet med i om lag 25 år, så lenge Tavleforenignen har eksistert. Nå er man kommet til en milepel i dette arbeide. Nå lanseres verifikasjonsordning for bedriftssertifisering av tavleprodusenter. Norsk Sertifisering AS, som er en nøytral tredjepart, har utviklet ordningen i samarbeid med Tavleforeningen.