JFKnudtzen innesalg crop

JFKnudtzen ønsker at alle våre skal ha en god kundeopplevelse, sier Kleven (t.v

JFKnudtzen oppretter ny avdeling innen forretningsutvikling, og innhenter ny kompetanse

Med spisset fokus på forretningsutvikling og kundeopplevelse, er Pål Magnus Hannisdal ansatt som leder på avdelingen, og med seg på laget har han Ole Jørgen Øvreberg.

Pål Magnus Hannisdal har 13 års erfaring fra elektrobransjen. Han er utdannet elektriker og elektroingeniør, og har jobbet med teknisk salg innen smarthus i ELKO, elbillading i Zaptec og automasjon i ABB de siste årene.

Han har også erfaringer innen produktutvikling, entreprenørskap og ledelse, da han under elektroingeniør-studiene startet egen bedrift som høstet flotte utmerkelser.

–  Jeg er veldig fornøyd med å starte i JFKnudtzen. Her er det hyggelige og flinke kolleger som har tatt meg godt imot. Jeg ser et stort potensiale i JFKnudtzen, med mange interessante produkter, leverandører og kunder. Det blir spennende å starte opp avdelingen for forretningsutvikling, og jeg ser frem til hvilke muligheter vi kan utnytte og jobbe videre med, sier Pål Magnus Hannisdal.

Pål Magnus Hannisdal er 30 år, og bor i dag på Lysaker.

Ole Jørgen Øvreberg har 12 års erfaring med teknisk salg mot prosessindustrien, VA og elektrobransjen. Han har tidligere jobbet hos Tyco Valves & Controls, Honeywell Process Solutions, Sigum Fagerberg og Axflow. Der har han hovedsakelig jobbet med ventiler, styringssystemer, automasjon og instrumentering.

– I JFKnudtzen har jeg blitt tatt godt imot av veldig hyggelige og faglig sterke kollegaer med masse erfaring. Her er vi så heldige å jobbe med veldig solide og veletablerte leverandører innen bransjen. Så jeg gleder meg til å introdusere meg selv, våre produkter og løsninger til våre kunder, sier Ole Jørgen Øvreberg.

Ole Jørgen Øvreberg er 39 år, og bor i dag på Hvalstrand i Asker.

Avdelingen for forretningsutvikling, skal gjennom aktiv bruk av digitale verktøy og tett kundeoppfølging, sørge for enda bedre kundeopplevelse, både for nye og eksisterende kunder. Avdelingen vil være lokalisert på Billingstad i Asker, og ambisjonene er å tilføre flere dyktige hoder i løpet av året.

–– I JFKnudtzen ønsker vi at alle våre kunder skal ha en god kundeopplevelse, uavhengig av hvor store de er, eller hvor mye de handler for. Tatt i betraktning at stadig flere kundesamtaler og kundemøter gjennomføres på Teams eller telefon, vil vi nå tilpasse oss kundenes ønsker og behov. Vi har over tusen kjøpende kunder, og med vår nye avdeling for forretningsutvikling, ønsker vi å nå ut til alle disse og gi dem en best mulig kundeopplevelse, sier Petter Kleven, Salgssjef i JFKnudtzen.

FG Tech Messewand-BEx1-IP67 crop

Ta din installasjon til neste nivå med BEx1 IP67 IO-Modul

Hver modul er utstyrt med en Ethernet-switch

Eksterne I/O-systemer for prosesstekniske applikasjoner i eksplosjonsfarlige områder forenkler installasjonskonseptet betraktelig, dette medfører mindre installasjons-tid og kostnader. Sensorene og aktuatorene er ofte plassert i sone 1 og er delt inn i funksjonsgrupper i systemet. 

les mer...
Emerson Vangen

Emerson Automation Solutions øker staben

Jobben er hjelpe kunder med å velge riktig fra hele vår portefølje av måleutstyr

Olav Vangen har nylig tiltrådt stillingen som selger hos Emerson Automation Solutions. Det er hele instrumenteringsporteføljen, med løsninger, han har ansvaret for. Mye av oppmerksomheten vil være rettet mot produksjon av ny ren energi, som hydrogen og karbonfangst. Dette er prioriterte områder for Emerson.

les mer...
1169342765

Inngår partnerskapsavtale for bedre cybersikkerhet innen drift av digitaliserte anlegg

Bedre driftssikkerhet og økt tillit til digitalisering

Schneider Electric og BitSight inngår partnerskap for å styrke cybersikkerheten innen drift av digitale anlegg. Målet er i fellesskap å utvikle en helt ny teknologi - den første i verden i sitt slag. Den skal kunne identifisere cyberrisiko i systemer for operasjonell teknologi (OT) og få bedre trusseletterretning ved å identifisere feilkonfigurerte tilkoblede enheter.

les mer...
FORSYNINGSSIKKERHET crop

Forsyningssikkerhet avgjørende for å lykkes med elektrifisering av Norge

Har utarbeidet tre råd for hvordan man kan sikre kontroll på forsyningssikkerhet

Sjefforsker Gerd Kjølle i SINTEF mener vi må ligge i forkant på forsyningssikkerhet for å lykkes med elektrifisering av Norge. Digitalisering av kraftsystemet vil bidra til viktige løsninger.

les mer...