JFK SM66-AR-110_Frontal crop

Det er meget behagelig å jobbe med disse enhetene

JFKnudtzen er distributør for justerbare strømforsyninger fra Delta Elektronika

Justerbare DC strømforsyning av meget høy kvalitet og med lav viftestøy. Dette er strømforsyninger i verdensklasse med lang levetid og utmerkede tekniske spesifikasjoner.

Delta Elektronika har vært i power-bransjen siden 1959. De holder til i Nederland, og designer og produserer justerbare strømforsyninger i verdensklasse.

Power-rangen spenner seg fra 150W opp til 15kW. De minste enhetene egner seg til skoler og universiteter, og de kraftigste enhetene blir benyttet for å simulere batterilading, eller innenfor avansert forsvarsteknologi.

Delta sine vifter er utviklet på en måte slik at de ikke starter før det blir 70 grader inne i selve strømforsyningen. Dette gjør at det er meget behagelig å jobbe med disse enhetene.

En Delta-strømforsyning vil alltid fungere svært pålitelig, selv i svært støyende omgivelser. De har lang levetid og er av utmerkede tekniske spesifikasjoner.

Displayet er klart og tydelig, og av meget høy kvalitet.

Om JFKnudtzen

JFKnudtzen – totalleverandør innen det profesjonelle elektro- og automatiseringsmarkedet i Norden. Siden 1955 har JFKnudtzen levert kvalitetsprodukter innen koblingsteknikk, industriautomasjon, kapslinger, energi, merkesystem, verktøy og ledningsmateriell.

Omron ATC Barcelona1 crop

OMRON åpner dørene til fremtidens fabrikk med oppdatert automatiseringssenter i Barcelona

Utforske bruken av ny teknologi, for eksempel AI og industriell IoT

OMRONs første automatiseringssenter i Europa har nylig gjennomgått en stor ombygging og inkluderer nå et omfattende demonstrasjonsområde for innovative automatiseringsapplikasjoner. Takket være toppmoderne fjernforbindelser inviteres norske bedrifter inn i morgendagens digitale fabrikk.

les mer...
FG-Tech PressPhoto-IXARC-27mm

Ny encoder i Posital sin IXARC-familie – Kun 27mm lang

Sikrer pålitelig drift under våte og skitne forhold

Posisjons- og bevegelsessensor spesialisten POSITAL, som representeres av FG-Tech AS, har ett nytt familiemedlem i sin populære IXARC enkoder-familie med hus som kun er 27 mm langt. Denne reduserte lengden, kombinert med en diameter på bare 36 mm, betyr at disse superkompakte enhetene er ideelle plass for montering er begrenset.

les mer...
Trend cyber sikkerhet crop

Opplever at virksomheten går på akkord med cybersikkerhet

Går på akkord med egen cybersikkerhet til fordel for økt digitalisering

Fersk rapport fra Trend Micro avdekker et alarmerende behov for å diskutere forretningsrisiko så raskt som mulig. 15. november la IT-sikkerhetsselskapet Trend Micro, frem en rapport basert på ny forskning. I rapporten kommer det frem at hele 9 av 10 IT-beslutningstagere hevder at virksomheten deres er villig til å gå på akkord med egen cybersikkerhet til fordel for økt digitalisering, økt produktivitet eller andre mål. 

les mer...
Næringsminister MIL crop

Imponert over industrisamarbeid i Agder

MIL fungerer som en arena for samskaping og utvikling

– Dette var veldig nyttig for meg. Her er det mye å følge opp videre, sier den nye næringsministeren Jan Christian Vestre etter et innholdsfylt besøk på Mechatronics Innovation Lab (MIL) ved UiA. Vestre, som representerer Arbeiderpartiet, har som mål å besøke hundre bedrifter før jul.

les mer...