PROpartner---Kompetanse_m crop

Vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

Hvilken verdi gir dette kundene til PROpartner distributøren. JFKnudtzen tilbyr bred kompetanse, for å gi kunden de beste løsningene på behovene.

Det omfatter;

 • Alt til din eltavle
  • Design ditt kretskort
  • Automasjonsløsninger
  • Merking
  • Kundetilpasset
 • Vi er en kompetent, effektiv og pålitelig partner.
 • Lager og logistikk. Vi har et stort, og ikke minst bredt lager på Weidmüller. Du finner et bredt sortiment av Weidmüller i nettbutikken vår 24/7. Dine priser, lagerstatus og god oversikt over alle produkter, med mer.

JFKnudtzen skal lansere Weidmüller sitt konsept Fast Delivery Service (FDS). Det vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’ med rekkeklemmelister og ferdige koblingsbokser.

Weidmüller er verdensledende innen industriell tilkobling, og har lang fartstid. De ønsker å dele sin kompetanse med sine samarbeidspartnere slik at vi sammen kan løse våre kunders behov effektivt og pålitelig.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Graphic Group Mensch & Medien Gm

3D onlinekonfigurator for modulære testpluggsystemer

Testpluggsystemene FAME er den modulære systemmodulen for energiteknikk fra Phoenix Contact. Med FAME-konfiguratoren kan man nå med få klikk opprette personlig tilpassede løsninger for funksjonskontroll av strøm- og spenningsomformere samt utløse- og signalkontakter.

les mer...
Mario_Drechsler

Rittals fabrikk i Haiger vinner Industrie 4.0 Award

Rittal tildeles prisen Industrie 4.0 Award for sin smarte fabrikk i Haiger ROI-EFESO Management Consulting har etablert en standard for industrien i form av Industrie 4.0 award. I år går prisen til bedrifter som baner vei for den tyske industrien med smarte fabrikker. Rittal tildeles «Industrie 4.0 award 2022» for å digitalisere produksjon ved sin fabrikk i Haiger med hjelp av søsterbedriften German Edge Cloud.

les mer...
Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...