PROpartner---Kompetanse_m crop

Vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

Hvilken verdi gir dette kundene til PROpartner distributøren. JFKnudtzen tilbyr bred kompetanse, for å gi kunden de beste løsningene på behovene.

Det omfatter;

 • Alt til din eltavle
  • Design ditt kretskort
  • Automasjonsløsninger
  • Merking
  • Kundetilpasset
 • Vi er en kompetent, effektiv og pålitelig partner.
 • Lager og logistikk. Vi har et stort, og ikke minst bredt lager på Weidmüller. Du finner et bredt sortiment av Weidmüller i nettbutikken vår 24/7. Dine priser, lagerstatus og god oversikt over alle produkter, med mer.

JFKnudtzen skal lansere Weidmüller sitt konsept Fast Delivery Service (FDS). Det vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’ med rekkeklemmelister og ferdige koblingsbokser.

Weidmüller er verdensledende innen industriell tilkobling, og har lang fartstid. De ønsker å dele sin kompetanse med sine samarbeidspartnere slik at vi sammen kan løse våre kunders behov effektivt og pålitelig.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...
AMNYTT 2023 02 kolsj crop

AMNYTT 02 2023 er publisert

Digitalisering er ikke et mål, men er reise sier en ledende leverandør. Norsk Industri følger opp med en podkast om; Digitalisering griper i dag inn i hele verdikjeden, og nye produkter, markeder og forretningsområder utvikles. Ny teknologi påvirker også i stor grad markedsmodellene, og mange bedrifter satser betydelige midler i den tjenesteytende og digitale delen av sin virksomhet.

les mer...