E H HART crop

iTEMP TMT142B: Ny generasjon smart temperaturtransmitter med Bluetooth

Robust felttransmitter med innovative funksjoner, høy ytelse og brukervennlighet for applikasjoner i røffe omgivelser. Den nye iTEMP TMT142B HART® 7, fra Endress+Hauser, er en robust temperaturtransmitter med svært nøyaktige og pålitelige målinger, trådløs kommunikasjon via Bluetooth® og brukervennlig drift, pakket i en ett-kammers robust felt-kapsling.

Teknologien gir betydelige forbedringer i prosesseffektivitet og tilgjengelighet, samtidig som kostnadene reduseres.

I industriell prosessautomatisering er temperaturtransmittere en viktig kobling mellom temperatursensorer i prosessen og høy grad av automatisering. Måleinstrumenter er ofte installert på vanskelig tilgjengelige steder, noe som ofte gjør igangkjøring, betjening og vedlikehold vanskelig.

For en effektiv igangkjøring, konfigurering og enkelt vedlikehold har transmitteren integrert et Bluetooth®-grensesnitt, som gjør det mulig for operatøren trådløst å vise måle- og statusverdier, samt å utføre konfigurasjonsoppgaver. Enheten er ekstremt enkel og rask å bruke med Endress+Hauser SmartBlue-appen. Tilgang til enheten er passordbeskyttet, og Endress+Hauser-sikkerhetskonseptet for Bluetooth®-kommunikasjon benytter de aller beste sikkerhetsstandardene. Enheten kan konfigureres uten å måtte installere enhetsdrivere da de er integrert i transmitteren.

Klar prosessinformasjon i feltet

Den nyutviklede skjermen med bakgrunnsbelysning gir utmerket lesbarhet under alle forhold, både i mørket og i sterkt sollys. Diagnosemeldinger er indikert av displayet gjennom variabel bakgrunnsbelysningsfarge (hvit til rød) og letter vedlikeholdsarbeidet i feltet.

Høyeste pålitelighet i kritiske prosesser

Konvertering av forskjellige sensorsignaler til et stabilt, standardisert utgangssignal (4 til 20 mA) er en utfordring når det gjelder industriell temperaturmåling. Presisjon og langsiktig stabilitet, spesielt ved kritiske målepunkter, er avgjørende for sikker og jevn prosessoperasjon. Den programmerbare en-kanals transmitteren overfører signaler fra motstandselement (RTD), termoelementer (TC), motstand (Ω) eller spenning (mV) via 4 til 20 mA-signalet eller HART® 7-grensesnitt.

Transmitteren garanterer en høy grad av tilgjengelighet av målesignal gjennom integrerte sensor-overvåkingsfunksjoner og enhetsdiagnostikk. Diagnostisk informasjon er tilgjengelig for brukeren i samsvar med NAMUR NE 107, kondensert status. ITEMP TMT142B’s integrerte overspenningsbeskyttelse sørger for nøyaktig måling selv etter eventuell overspenning og beskytter transmitteren mot skader.

Transmitter-sensor matching med CvD koeffisienter funnet ved kalibrering av sensor optimaliserer nøyaktigheten av målepunktet.

iTEMP TMT142B temperaturtransmitter er designet for sikker drift i eksplosjonsfarlige områder og kan leveres med ATEX og andre internasjonale Ex godkjenninger.

Et komplett utvalg for HART®-kommunikasjon

Den nye iTEMP TMT142B-enkanalstransmitteren er det siste tilskuddet til det komplette tilbudet av våre HART®-kompatible transmittere. Sammen med SIL 2/3-kompatible tokanalsenheter iTEMP TMT82 og iTEMP TMT162 og enkanals iTEMP TMT72 tilbyr Endress+Hauser den riktige enheten for alle applikasjoner. Sammenkoblet med modulære termometre som den nye iTHERM ModuLine TM111 eller TM131, gir disse «state-of-art» løsningene nyskapende temperaturmålingsteknologi for både enkle og ekstreme måleoppgaver.

For ytterligere informasjon:

iTEMP TMT142B: www.endress.com/TMT142B

Endress+Hauser SmartBlue app: https://eh.digital/3jqLrTn

 

 

 

 

 

 

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...