Phoenix-IO-crop

Muliggjør rask signalregistrering og er robust mot miljøpåvirkninger

I/O-modul med 16 innganger og 8 utganger

Den nye digitale kombinasjonsmodulen AXL F DI16/1 DO8/2-2A 2H supplerer nå I/O-systemet for signalregistrering i koblingsskapet Axioline F fra Phoenix Contact.

Med sine 16 digitale innganger og åtte digitale utganger kan modulen spesielt benyttes for å overvåke og styre anleggsdeler som er lukket innad og der flere signaler mottas enn det som sendes ut. For å øke støysikkerheten kan inngangenes filtertider stilles inn. Filtertider på 100 μs gjør at brukeren kan implementere en tellefunksjon med en maksimal inngangsfrekvens på 5 kHz. Utgangene er beskyttet mot kortslutning og overlast.

På samme måte som det komplette I/O-systemet Axioline F utmerker også denne nye I/O-modulen seg med meget god EMC-støysikkerhet. Den muliggjør rask signalregistrering og er robust mot miljøpåvirkninger.

PHOENIX CONTACT AS ble etablert i 1987 og er et datterselskap av PHOENIX CONTACT GmbH & Co. KG i Tyskland, en av verdens ledende virksomheter innen elektronisk interface og industriell automatiseringsteknikk. Selskapet sysselsetter ca 14 500 medarbeidere i hele verden og har et
nettverk med over 50 datterselskaper samt ca 30 representanter som ivaretar global salg og support. I 2015 var omsetningen på 1,91 milliarder €.

I Norge er vi 29 medarbeidere hvorav 27 i Oslo, 1 i Ulsteinvik og 1 i Trondheim. Vi lagerfører på vårt hovedkontor mer enn 5.000 artikler og kan derfor betjene våre kunder med rask, effektiv og teknisk god service.

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener. 

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

GC Rieber Fabrikkbesøk crop

Suksesshistorie med WeAssist prosessoptimaliserings-systemet

GC Rieber Compact AS er en internasjonalt ledende næringsmiddelbedrift som tilbyr optimaliserte ernæringsprodukter for bruk i krisesituasjoner og for behandling av underernærte. Selskapets viktigste kunder er FN-organisasjoner og internasjonale hjelpeorganisasjoner. GC Rieber Compact AS er også en ledende leverandør av nød-proviant og vann til livbåter- og flåter over hele verden.

les mer...