freistellen mit PfadCD-Inlay einbauenNetwork Interfaces fg

Produktserien er konsekvent SIL-sertifisert

Integrering av analoge signaler med Performance Level

Med de nye skilleforsterkerne MACX Safety fra Phoenix Contact kan analoge signaler helt enkelt integreres i sikkerhetsapplikasjoner i henhold til maskindirektivet.

Produktserien MACX Safety er konsekvent SIL-sertifisert og har Performance Level PL d i henhold til EN ISO 13849-1. Det åpner for direkte og sikker kobling av grenseverdier uten ekstra sikkerhetsstyring. Modulene MACX Safety Ex sørger for sikker behandling av analoge egensikre Ex-signaler. De kan kombineres med andre sikkerhetsmoduler og implementeres i sikkerhetskjeden via planleggingsprogrammet Sistema. De relevante størrelsene for beregning av Performance Level er allerede lagret i databasen. Via FDT/DTM eller med gratis programmet Analog Conf kan produktene konfigureres fra PC-en.

Skilleforsterkerne har et patentert overføringskonsept med sikkert galvanisk skille, noe som gir en nøyaktig signaloverføring. Et lavt effektforbruk og lav egenoppvarming sørger også for lang levetid og høy driftssikkerhet over driftstemperaturområdet. Pluggbare klemmer i skru- eller push-in-tilkoblingsteknikk gjør installeringen rask og sikker. Produktserien inneholder mate- og inngangsskilleforsterkere samt universelle temperaturmåleomformere med sikre grenseverdireleer for motstandstermometre, motstandsgivere, potensiometre, termoelementer og mV-kilder.

Ytterligere informasjon finnes på: www.phoenixcontact.no

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.