Busch dolphin crop

Spesialdesignet for å pumpe sensitive gasser eller damper

Innovative vakuumløsninger for olje- og gassindustrien

Vakuum spiller en sentral rolle innen produksjon av olje- og gass og typiske prosesser er avlufting av sjøvann, MEG-regenerering, VOC-dampgjenvinning, destillasjon av råolje, gjenvinning av fakkelgass og ventilasjonsgass, gassforsterkning, slamoverføring og tørking, filtrering, luft skuring, sentralstøvsugeaggregat for plattformovernatting til havs, grunning av lastoljepumpe.

I tillegg til den velprøvde vakuumpumpen, som DOLPHIN LB 0526/0726 A væskering vakuumpumpe, som er spesialdesignet for å pumpe sensitive gasser eller damper, er den siste generasjonen av TAPIR lekkasjesøker sentralt.. Lekkasjer i vakuumsystemer kan forårsake betydelig skade i sensitive industriprosesser, særlig ved fremstilling av olje- og gass. TAPIR lekkasjesøkere kan finne og kvantifisere lekkasjer helt presist. Dermed forbedres utgangskvaliteten, effektiviteten og påliteligheten for hele prosessen.

Å finne den beste vakuumløsningen er alltid et felles prosjekt. Busch jobber tett med sine kunder for å finne den perfekte løsningen for den respektive prosessen – utvekslingen av spørsmål og erfaringer er viktig for vår bygging av kompetanse og forståelse for industrien.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...