Krohne GasAlertMicroClip X3 crop

Første multigassmåler med IP 68 klassifisering

Innovative portable multigassdetektorer

GasAlertMicroClip X3, en bærbar multi-gass detektor som tilbyr en helt ny oksygen sensor teknologi med en fem års levetid og bransjens første IP rating på 68 for multigass enheter.

Hva er nytt:

Ny Oksygen-sensor teknologi – Forventet levetid 5 år

Første multigassmåler med IP 68 klassifisering, noe som gir ekstra beskyttelse mot vann og støvinntrenging.

Utvidet garanti for instrument og sensorer. Krohne Instrumentation forhandler utstyret

Konstruert av BW Technologies by Honeywell, vil GasAlertMicroClip X3 redusere kostnadene for kunder ved å levere stabil og nøyaktig ytelse under tøffe forhold, sannsynligvis uten bytte av sensor på 5 år.

GasAlertMicroClip X3 leveres med tre års garanti.

Enheten ble konstruert med en IP-68 rating som gir komplett beskyttelse mot støv, samt nedsenking i vann i opptil 45 minutter. Med denne detektoren kan bedrifter opprettholde trygg drift og bedre administrere sine vedlikeholdskostnader.

I dagens industrielle miljøer, blir oksygen sensorer vanligvis brukt opp raskere enn sensorer for andre gasser. Honeywells nye 40xLL oksygensensor i GasAlertMicroClip X3 bruker en innovativ ny mekanisk design som erstatter det tradisjonelle blyanode prinsippet. Dette gjør at sensoren vil kunne fungere mer enn dobbelt så lenge som konvensjonelle oksygen sensorer.

Instrumentets nøyaktighet påvirkes minimalt av svingninger i temperatur, trykk, fuktighet og andre typer ytre påvirkninger, dermed sikres et enda høyere nivå av sikkerhet og pålitelighet.

GasAlertMicroClip X3 tilfredsstiller mange krav. I tillegg til kontinuerlig overvåkning av nivå til fire gasser samtidig får du brukervennlighet, enknappsbetjening; kompakt lett design, IntelliFlash, oppladbart lithium polymer batteri som gir 18 timers driftstid og ytelse i ekstreme temperaturer

Om KROHNE Instrumentation:

KROHNE Instrumentation er en totalleverandør av prosess måleteknologi, for måling av mengde, masse, nivå, trykk og temperatur, så vel som analyse og signalbehandling. Firmaet ble etablert i 2001 som KROHNE bedrift, men produktene har vært solgt i Norge siden før 1980. Hovedkontoret ligger i Moss. Selskapet har 24 ansatte og er representert med avdelingskontor i Stavanger. KROHNE står for innovasjon og maksimal produktkvalitet og er en av markedslederne innenfor industriell måleteknologi.

 

Tavle årsmæte crop

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det sertifiseringsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.