Inngår teknologi- og utviklingssamarbeid med Schneider Electric

Har hovedsakelig brukt Schneider Electric-komponenter i slambehandlingsanlegg

Inngår teknologi- og utviklingssamarbeid med Schneider Electric

Ekspertene på slambehandling i havbruk, Blue Ocean Technology AS har inngått en Technology Partner Agreement med Schneider Electric. Avtalen innbefatter samarbeid innen teknologiutvikling for Blue Oceans anlegg innen slambehandling for lukkede oppdrettsanlegg på land og i sjø, samt utstyr og løsninger for prosessovervåking og kontroll.

-Vi er begeistret for dette samarbeidet. Løsningene våre er svært etterspurte, og vi merker allerede at Schneider Electric gjør oss i stand til å tilby enda bedre løsninger – blant annet innen systemutvikling, arkitektur for overvåking og kontroll (EcoStruxure), forebyggende vedlikehold basert på maskinlæring og rapporteringsmoduler for kunde, sier Jan Henning Legreid, leder produktutvikling og salg hos Blue Ocean Technology.

Blue Ocean Technology har lenge hovedsakelig brukt Schneider Electric-komponenter i sine slambehandlingsanlegg for havbruksnæringen. Det vil nå bli mer eksklusiv bruk, og samarbeidet vil åpne for mer oppkoblede, digitaliserte anlegg med avansert overvåking og alle muligheter til å integrere med andre systemer on site.

-Vi har lenge fulgt med på virksomheten til Blue Ocean Technology. Landbasert oppdrett – fra settefisk og postsmolt til matfisk på land – er et viktig forretningsområde for Schneider Electric. Blue Ocean Technology leverer svært kompakte anlegg og er opptatt, som oss, av å redusere fotavtrykk og strømforbruk. Dette er i tråd med Schneider Electrics misjon og fokus på bærekraft og effektivisering, i både industriprosesser og energihåndtering. Vi tenker også ganske likt rundt videre utvikling, uttaler Allan Ødegård, Key Account Manager-Aquaculture hos Schneider Electric. Han gleder seg til å hjelpe Blue Ocean Technology i samarbeid med Bergen elektrokompetanse AS i Bergen, som har internasjonal kompetanse innen feltet.

 

AuticNETIO-PowerPDU-4C-2020 crop

Prisgunstig fordelingsboks med energimåling og styring

Støtter 13 ulike protokoller som kan benyttes for måling og styring av uttatak

NETIO PowerPDU, som forhandles av Autic as, er smart fordelingsboks (PDU) med fire uttak som alle kan styres og måles individuelt. Enheten kan enkelt monteres i et 19’’ rack med tilhørende braketter. Monteringen krever ingen elektriker – både inntak og uttak er forsynt med standard FL kontakter.

les mer...
CEO_KUKA Nordic crop

Lederskifte for KUKA Nordic - digitalisering i fokus for den nye konsernsjefen

Det føles veldig inspirerende å lede selskapet i denne tiden

KUKA Nordic har gjort en utskiftning i stillingen som administrerende direktør. Tidligere salgssjef Joacim Lorentssontar et steg opp og tar over etter Jonas Glimdén - som igjen fortsetter innen KUKAs internasjonale organisasjon.

les mer...
EH_virtual_booth_1 crop

Besøk vår utstilling – rett fra din arbeidsplass

Den irtuelle stand er tilgjengelig døgnet rundt

Under denne pandemien er det svært begrenset hvor ofte vi kan møte noen ansikt til ansikt, og vi må unngå store folkegrupper. Dette har ført til at store handelsmesser og bransjebegivenheter har blitt avlyst i år. Endress+Hauser har derfor funnet en ny, fleksibel og informativ måte å bringe kundene nærmere produktene, løsningene og tjenestene på. En virtuell utstilling gjør det mulig.

les mer...
Siemens SW Four pillars of the Industrial IoT crop

Utnytte data for å kutt kostnader

Utnytte data for å kutte kostnader, forbedre ytelsen og øke produktiviteten

Den fjerde industrielle revolusjonen gjør produksjon raskere, smartere og slankere. Konseptet er kjent som Industry 4.0, og denne bølgen som går over fabrikkgulv, tar automatisering til et nytt nivå. Ved å bruke det industrielle tingenes internett (IoT) kan produsenter koble den fysiske verden med det digitale og ta full kontroll over systemer som aldri før.

les mer...