Autic PM_famile crop

Panel PC utgaven med innebygget Android nettleser

Industriskjermer med Android

Autic AS lanserer solide monitorer i aluminiumsutførelse, med IP65 fra front. Skjermene leveres i størrelser fra 10,1 til 21,5 tommer, i svart eller grå utførelse.

Monitorene er utstyrt med Innfelt/Vesa montering, HDMI, VGA, DVI, USB grensesnitt, responsiv PCT multitouch skjerm og integrert høyttaler. Bakgrunnsbelysning kan dimmes fra tilkoblet PC, via skjermkabelen.

Til bruk som Web browser leveres Panel PC utgaven med innebygget Android nettleser. Dette gir en prisgunstig løsning hvor man slipper installering av Windows operativsystem. Android panelene kan også brukes på lik måte som en Android smarttelefon, eller tablet med applikasjoner og annet.

Android modellen har Wifi for trådløs forbindelse.

For mer informasjon, se våre hjemmesider www.autic.no

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Autic Rød crop

Autic utvider staben og ansetter ny selger

Jan-Egil Røed er fra 1. mars 2023 ansatt som ny selger i Autic System AS! Dette vil styrke Autic sin salgskapasitet, og sette ytterligere fokus på både nye og eksisterende kundeforhold. Jan-Egil vil sammen med resten av teamet i Autic, tilby markedet og sine partnere innovative produkter innen både hardware og software for automasjon.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Goodtech leverer styringssystemer til nytt moderne renseanlegg i Hokksund med høye miljøambisjoner

Øvre Eiker kommune bygger nytt renseanlegg i Hokksund med utvidede renseegenskaper og har valgt NCC som entreprenør for utbyggingen. Goodtech bistår med programmering av styringssystemer, samt leveranse av elektrodokumentasjon, gassdetektorer og hardware med planlagt ferdigstillelse i løpet av 2025.

les mer...
AMNYTT 2023 02 kolsj crop

AMNYTT 02 2023 er publisert

Digitalisering er ikke et mål, men er reise sier en ledende leverandør. Norsk Industri følger opp med en podkast om; Digitalisering griper i dag inn i hele verdikjeden, og nye produkter, markeder og forretningsområder utvikles. Ny teknologi påvirker også i stor grad markedsmodellene, og mange bedrifter satser betydelige midler i den tjenesteytende og digitale delen av sin virksomhet.

les mer...