Emerson ny sjef crop

Har over 30 års erfaring med ledelse, forretningsutvikling og markedsføring

Ny leder for Emerson Automation Solution i Norge

Erik Christensen er ansatt som ny General Manager for Emerson Automation Solutions, Norge. Han tiltrådte 3. April 2018. Erik Christensen vil lede den norske salgs- og markedsorganisasjonen.

Christensen har ansvar for utvikling og gjennomføring av forretningsstrategi og utvikling i Norge, i tråd med Emersons strategiske vekstinitiativer for Europa.

Erik Christensen har over 30 års erfaring med ledelse, forretningsutvikling, markedsføring og salg innen olje og gass og landbasert industri og har tidligere hatt ulike lederstillinger i bl. a. Solberg & Andersen AS, Bjørge ASA og Align AS, en global leverandør av teknologi og løsninger innen tekniske sikkerhet til olje- og gassindustrien.

Erik Christensen er godt kjent med Emerson fra tidligere samarbeid, og kjenner derved også endel av sine nye kolleger.

Erik Christensen har en M. Sc i Chemical Engineering fra NTNU I Trondheim.

 

LMC nyansatte crop

Last Mile Communication utvider

Behovet for fler medarbeidere bekrefter at det vi gjør gir ønskede resultatet

Tom Erik Reien og Christian Eklund er ansatt som selgere for å håndtere økende etterspørsel hos LMC. – Oppdragsmengden er økende og vi er allerede nå sikre på at vi må ansatte enda flere over nyttår, sier markedssjef Mikael M. Reinskou i Last Mile Communication (LMC).

les mer...
Rune Olav Strandas

Nyansatt salgsingeniør i KROHNE Instrumentation

Skal arbeide med teknisk salg av instrumentering

Ivan Rosenborg er 42 år og bosatt i Moss. Han skal arbeide med teknisk salg av instrumentering fra KROHNE. Ivan kommer fra Aanderaa Data Instruments AS, avd. Xylem Analytics Norge, hvor han har jobbet som segmentansvarlig for VA.

les mer...
KREATIVT LYS FOTOSTUDIO

Phoenix Contact har ansatt IoT applikasjonsingeniør

Vil være med på å endre måten mange bedrifter jobber på

Jonas Schultz Pedersen startet hos Phoenix Contact AS 1. juli i år. Han starter i stillingen som applikasjonsingeniør med fokus på Industrial IoT og Open Source programmering.

les mer...
Axflow ny avd crop

AxFlow AS utvider driften med ny avdeling for ventiler

For å lede AxFlow’s satsing på ventiler er Lasse Torvund ansatt

Ventilsatsingen i AxFlow har stått på dagsorden lenge allerede. Fra 1. september er det nå på plass en ny avdeling som skal ha ansvaret for distribusjonsavtalene som er inngått med finske Metso og tyske VAG. 

les mer...