IMI Norgren Express App crop

Kan enkelt finne og bestille produkter fra en katalog på over 100 000 varenummer

IMI Norgren lanserer ny, revolusjonerende app til smarttelefoner

IMI Precision Engineering gir nå kundene enda enklere tilgang til pneumatiske komponenter med lanseringen av en app. Denne gratis smartphone appen gir ingeniører og vedlikeholdspersonale en hurtigere og lettere løsning når de skal kjøpe reservedeler til sitt pneumatiske utstyr.

Den nye IMI Norgren appen bruker en patentert teknologi til å gi vedlikeholdspersonell et unikt ordresystem, slik at de enkelt kan finne og bestille produkter på sin smartphone fra en katalog på over 100000 varenummer. Den gir også mulighet til å konvertere pneumatiske deler fra konkurrerende merker.

Ved hjelp av sted og brukerinformasjon så vil denne gratis appen gi deg mulighet til å finne nærmeste forhandler som kan gi deg raskest mulig levering. Appen gir også muligheten til å skanne QR-koden på produktet, slik at du raskt får tilbakemelding om tilgjengelighet, pris og tekniske data.

Alternativt kan brukeren fotografere varenummeret eller produktet og sende det til appens dedikerte tekniske team som håndterer de produkter som ikke finnes i databasen. Teamet vil identifisere produktet og nærmeste lager - og gi brukeren svar innen 30 minutter.

Ciaran Crowley, General Manager for IMI Norgren Express, forklarer: "Forbedring av driften er avgjørende for våre kunder, og appen fra IMI Norgen Express er beregnet til å redusere tiden som kundene bruker på å bestille pneumatiske komponenter. Appen er utviklet med brukeren i fokus og utnytter funksjonaliteten i smarttelefoner, som f.eks. kamera, GPS og meldingssystemer. Dette gir større og raskere tilgang til reservedeler man behøver - hvor som helst og når som helst."

Martin Geobey, UK sales & marketing direktør tilføyer: "IMI Norgren Express appen er det nyeste initiativ som understøtter vårt ønske om å gi våre kunder en fantastisk service på alle områder. Brukerne får rask tilgang til delene de trenger - med minimal forstyrrelse av den daglige driften."

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser.