IKM Trainor Samarbeid crop

IKM Instrutek og Trainor inngår strategisk samarbeid

Som en av Norges mest komplette leverandører innen test- og måleinstrumenter vil vi med Trainor på laget ytterligere forsterke vår posisjon som en samarbeidspartner med fokus på kvalitet, bredde og kompetanse.

Trainor har levert kurs og tjenester til en stor rekke markedsledende internasjonale bedrifter, organisasjoner, statlige organ og småbedrifter gjennom de siste 30 årene og er en ledende og nytenkende bedrift med mennesker og holdninger i fokus.

Økende behov for opplæring innen elsikkerhet
Vår felles plattform hvor veiledning og kompetanse trygger liv og verdier utgjør et solid fundament for et strategisk samarbeid da et stadig økende behov for opplæring innen elsikkerhet gjør at vi også må utvikle oss og holde oss oppdatert. I praksis innebærer dette at Trainor fortsatt vil organisere og avholde ulike kurs og IKM Instrutek vil bidra med å markedsføre disse til våre felles kunder. Samtidig vil IKM Instrutek som tidligere avholde bedriftsinterne kurs, produktopplæring og ulike kurs i samarbeid med våre leverandører.

Energibransjens fagsamling 5-6 sept.
Som et startskudd for vår felles satsning er vi allerede i gang med å markedsføre Energibransjens fagsamling 5-6 sept. 2018 som er møteplassen for deg som er opptatt av sikkerhet i energibransjen. I år møter du blant andre DSB, Energi Norge, Skagerak Energi, Norgesnett, Saft, og IKM Instrutek når Trainor inviterer energibransjen til fagsamling i Tønsberg.

Kompetanse og praktisk erfaring
Vi legger begge vår ære i å levere kurs, rådgivning og tekniske løsninger som alltid er faglig oppdatert og tilpasset kundens behov og vi tror på en tett kontakt med myndigheter og bransjeorganisasjoner for å ivareta sikkerheten på den enkeltes arbeidsplass. For å vite hvilke instrumenter som er de rette for hver enkelt oppgave, kreves både kompetanse og praktisk erfaring. IKM Instrutek har levert test- og måleinstrumenter i 30 år, og vi har opparbeidet en unik bredde av produkter og en faglig kompetanse som gjør oss i stand til å veilede våre felles kunder til å gjøre det rette valget. Vi leverer test- og måleinstrumenter til alle bransjer og i alle nøyaktighetsklasser. Dette omfatter alt fra enkle multimeter til høyteknologiske kalibratorer som brukes på de mest avanserte laboratorier.

Morrow Batteries products crop

Morrow og Optimeering skal utvikle AI-drevet software

Kraftproduksjonen må til enhver tid tilpasses forbruket

Det norske cleantech-selskaper Morrow Batteries ASA (Morrow) og Optimeering AS har undertegnet en intensjonsavtale om sammen å utvikle AI-drevet automasjonsprogramvare for kortsiktige kraftmarkedsoperasjoner.

les mer...
AMNYTT 01 2023 kolasj crop

AMNYTT 01 2023 er publisert

Endelig er det offentlig fastslått at det grønne skifte vil kreve med elektrisk kraft enn dagens system kan produsere. En rekke fagfolk og representanter har i lang tid etterlyst økt satsing på produksjon av elektrisk kraft her i landet. 

les mer...
FORSYNINGSSIKKERHET crop

Forsyningssikkerhet avgjørende for å lykkes med elektrifisering av Norge

Har utarbeidet tre råd for hvordan man kan sikre kontroll på forsyningssikkerhet

Sjefforsker Gerd Kjølle i SINTEF mener vi må ligge i forkant på forsyningssikkerhet for å lykkes med elektrifisering av Norge. Digitalisering av kraftsystemet vil bidra til viktige løsninger.

les mer...
PROpartner---Kompetanse_m crop

JFKnudtzen blir Weidmüller PROpartner

Vil forenkle planlegging, forenkle produksjon, forenkle ‘klar-til-installasjon’

Hvilken verdi gir dette kundene til PROpartner distributøren. JFKnudtzen tilbyr bred kompetanse, for å gi kunden de beste løsningene på behovene.

les mer...