IKM Trainor Samarbeid crop

IKM Instrutek og Trainor inngår strategisk samarbeid

Som en av Norges mest komplette leverandører innen test- og måleinstrumenter vil vi med Trainor på laget ytterligere forsterke vår posisjon som en samarbeidspartner med fokus på kvalitet, bredde og kompetanse.

Trainor har levert kurs og tjenester til en stor rekke markedsledende internasjonale bedrifter, organisasjoner, statlige organ og småbedrifter gjennom de siste 30 årene og er en ledende og nytenkende bedrift med mennesker og holdninger i fokus.

Økende behov for opplæring innen elsikkerhet
Vår felles plattform hvor veiledning og kompetanse trygger liv og verdier utgjør et solid fundament for et strategisk samarbeid da et stadig økende behov for opplæring innen elsikkerhet gjør at vi også må utvikle oss og holde oss oppdatert. I praksis innebærer dette at Trainor fortsatt vil organisere og avholde ulike kurs og IKM Instrutek vil bidra med å markedsføre disse til våre felles kunder. Samtidig vil IKM Instrutek som tidligere avholde bedriftsinterne kurs, produktopplæring og ulike kurs i samarbeid med våre leverandører.

Energibransjens fagsamling 5-6 sept.
Som et startskudd for vår felles satsning er vi allerede i gang med å markedsføre Energibransjens fagsamling 5-6 sept. 2018 som er møteplassen for deg som er opptatt av sikkerhet i energibransjen. I år møter du blant andre DSB, Energi Norge, Skagerak Energi, Norgesnett, Saft, og IKM Instrutek når Trainor inviterer energibransjen til fagsamling i Tønsberg.

Kompetanse og praktisk erfaring
Vi legger begge vår ære i å levere kurs, rådgivning og tekniske løsninger som alltid er faglig oppdatert og tilpasset kundens behov og vi tror på en tett kontakt med myndigheter og bransjeorganisasjoner for å ivareta sikkerheten på den enkeltes arbeidsplass. For å vite hvilke instrumenter som er de rette for hver enkelt oppgave, kreves både kompetanse og praktisk erfaring. IKM Instrutek har levert test- og måleinstrumenter i 30 år, og vi har opparbeidet en unik bredde av produkter og en faglig kompetanse som gjør oss i stand til å veilede våre felles kunder til å gjøre det rette valget. Vi leverer test- og måleinstrumenter til alle bransjer og i alle nøyaktighetsklasser. Dette omfatter alt fra enkle multimeter til høyteknologiske kalibratorer som brukes på de mest avanserte laboratorier.

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...