Honeywell-SmartLIne-trykk crop

Ble også tildelt prisen ‘Channel Partner of the Year’ for 2019

IKM Instrutek har blitt Platinum Channel Partner for Honeywell Process Solutions

I slutten av 2014 ble IKM Instrutek AS den norske distributøren for Honeywell Process Solution feltinstrumenter. Siden den gang har IKM Instrutek gått fra være Silver Channel Partner, via Gold og nå til det høyeste nivået Platinum. Dette er et eksklusivt anerkjennelsesnivå for bare 10% av Honeywell Process Solutions Global Distributors, forteller produktansvarlig John-Kåre Thilesen hos IKM Instrutek AS.

IKM Instrutek AS ble også tildelt prisen ‘Channel Partner of the Year’ for 2019, noe som er en anerkjennelse av det arbeidet de gjør for å markedsføre og selge Honeywell Field Instruments i Norge. IKM Instrutek AS er kjent som en samarbeidspartner med fokus på kvalitet, bredde og kompetanse som leverer produkter og tjenester til industri, shipping, offshore og offentlig sektor. 

I salg og markedsføring av Honeywell har IKM Instrutek hatt fokus på utstyrsprodusenter som utvikler og leverer miljø- og klimarettede produkter. Nye globale krav til skipsfarten på eksosutslipp og ballastvann, i tillegg til grønn energi som vindkraft, biogass/drivstoff og hydrogen har gitt oss suksess i vår satsning på Honeywell feltinstrumenter bekrefter John-Kåre.

IKM Instrutek AS sin produktportefølje fra Honeywell Process Solutions består av et bredt utvalg instrumenter innen:

  • Trykk (gauge-, absolutt-, og differansetrykk)
  • Temperatur
  • Nivå (differansetrykk, Non-Contact & Guided Wave Radar)
  • Flow (coriolis, elektromagnetisk, vortex, ultralyd, og multivariabel differansetrykk)
  • Honeywell OneWireless & SmartLine trådløse transmittere og infrastruktur
  • Analyse (pH, oppløst oksygen, konduktivitet, redoks potensial, termisk konduktivitet)

For eksempel Honeywell SmartLine serie kan leveres med HART-, Foundation Fieldbus-, DE- og Modbuskommunikasjon, globale Ex-sertifiseringer, marinegodkjenninger og SIL-sertifisering, i tillegg til inntil 15 års garantitid.
Instrumentene er tilgjengelige i OEM-pakker eller ‘klar-til- installasjon’-sammenstillinger komplett med manifolder, flenser, diafragma seals eller termolommer.
I tillegg får man i kombinasjon med Honeywell sine kontrollsystemer ytterligere fordeler som f.eks. avansert diagnostikk og ‘Autocommissioning’ som reduserer commissioningtiden til kun få minutter per instrument.

Avslutningsvis informeres det om Honeywells trådløse ISA100-instrumenter som leveres i et bredt spekter for trådløse applikasjoner. Honeywell er også eneste produsent som leverer infrastruktur som støtter Industriell WLAN, protokollene ISA100 og WirelessHART i samme løsning. De er også velegnet til utvidelser og modifikasjoner uten behov for omfattende kabling, noe som sammen med klasseledende rekkevidde og batterilevetid muliggjør innhenting av måledata fra fjerntliggende og eksplosjonsfarlige steder, avslutter John-Kåre.

Se www.ikmwebshop.no for utvalgte produkter fra Honeywell.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...