Honeywell-SmartLIne-trykk crop

Ble også tildelt prisen ‘Channel Partner of the Year’ for 2019

IKM Instrutek har blitt Platinum Channel Partner for Honeywell Process Solutions

I slutten av 2014 ble IKM Instrutek AS den norske distributøren for Honeywell Process Solution feltinstrumenter. Siden den gang har IKM Instrutek gått fra være Silver Channel Partner, via Gold og nå til det høyeste nivået Platinum. Dette er et eksklusivt anerkjennelsesnivå for bare 10% av Honeywell Process Solutions Global Distributors, forteller produktansvarlig John-Kåre Thilesen hos IKM Instrutek AS.

IKM Instrutek AS ble også tildelt prisen ‘Channel Partner of the Year’ for 2019, noe som er en anerkjennelse av det arbeidet de gjør for å markedsføre og selge Honeywell Field Instruments i Norge. IKM Instrutek AS er kjent som en samarbeidspartner med fokus på kvalitet, bredde og kompetanse som leverer produkter og tjenester til industri, shipping, offshore og offentlig sektor. 

I salg og markedsføring av Honeywell har IKM Instrutek hatt fokus på utstyrsprodusenter som utvikler og leverer miljø- og klimarettede produkter. Nye globale krav til skipsfarten på eksosutslipp og ballastvann, i tillegg til grønn energi som vindkraft, biogass/drivstoff og hydrogen har gitt oss suksess i vår satsning på Honeywell feltinstrumenter bekrefter John-Kåre.

IKM Instrutek AS sin produktportefølje fra Honeywell Process Solutions består av et bredt utvalg instrumenter innen:

  • Trykk (gauge-, absolutt-, og differansetrykk)
  • Temperatur
  • Nivå (differansetrykk, Non-Contact & Guided Wave Radar)
  • Flow (coriolis, elektromagnetisk, vortex, ultralyd, og multivariabel differansetrykk)
  • Honeywell OneWireless & SmartLine trådløse transmittere og infrastruktur
  • Analyse (pH, oppløst oksygen, konduktivitet, redoks potensial, termisk konduktivitet)

For eksempel Honeywell SmartLine serie kan leveres med HART-, Foundation Fieldbus-, DE- og Modbuskommunikasjon, globale Ex-sertifiseringer, marinegodkjenninger og SIL-sertifisering, i tillegg til inntil 15 års garantitid.
Instrumentene er tilgjengelige i OEM-pakker eller ‘klar-til- installasjon’-sammenstillinger komplett med manifolder, flenser, diafragma seals eller termolommer.
I tillegg får man i kombinasjon med Honeywell sine kontrollsystemer ytterligere fordeler som f.eks. avansert diagnostikk og ‘Autocommissioning’ som reduserer commissioningtiden til kun få minutter per instrument.

Avslutningsvis informeres det om Honeywells trådløse ISA100-instrumenter som leveres i et bredt spekter for trådløse applikasjoner. Honeywell er også eneste produsent som leverer infrastruktur som støtter Industriell WLAN, protokollene ISA100 og WirelessHART i samme løsning. De er også velegnet til utvidelser og modifikasjoner uten behov for omfattende kabling, noe som sammen med klasseledende rekkevidde og batterilevetid muliggjør innhenting av måledata fra fjerntliggende og eksplosjonsfarlige steder, avslutter John-Kåre.

Se www.ikmwebshop.no for utvalgte produkter fra Honeywell.

Endress bærekraft crop

Topp klassifisering for bærekraft

Fungerer som en sentral strategisk indikator for bærekraften hos Endress+Hausers

Endress+Hauser gjør det enda bedre i uavhengig EcoVadis-revisjon Endress+Hauser har fått 76 av 100 poeng i EcoVadis’ internasjonale bærekraftsklassifisering, fire fler enn i fjor. Gruppen havnet i øverste pulje for femte år på rad i 2021 og er nå blant den øverste enprosenten av selskapene som ble sammenlignet.

les mer...
A ferry boat crossing the Tagus River (Rio Tejo) with the city of Lisbon skyline on the background, in Portugal

Sikrer bærekraftig fergeturer i Portugal

Den automatiske inn- og utkoblingen gjøres unna i løpet av 20 sekunder

10 elektriske ferger som skal frakte passasjerer over elven Tejo i Portugals hovedstad Lisboa vil bli utstyrt med autonome ladetilkoblinger fra Zinus. ABB AS tildelte nylig Zinus kontrakten på leveranse av totalt 20 ladetilkoblinger av typen SWC100, som skal installeres på 10 nye helelektriske passasjerferger som skal trafikkere Tejo-elven i Lisboa.

les mer...
IOLink crop

Intelligens fra sensor til sky

Til nå er det installert mer enn 11 millioner IO-Link noder

 IO-Link kommunikasjonsplattform for IIOT applikasjoner som er både produsent og system uavhengig. IO-Link har de siste årene bekreftet sin posisjon som foretrukket kommunikasjonsgrensnitt i industrielle applikasjoner i mange bransjer. Fra en sped begynnelse med 14 firmaer i 2006 har medlemsmassen vokst til mer enn 150 ulike produsenter av utstyr.

les mer...
Krohne 20 jub crop

Mye mer enn mengdemåling

God kompetanse har hele tiden vært en viktig faktor i selskapet

I år har Krohne dobbelt jubileum. Moderselskapet fyller 100 år. Og det norske datterselskapet har 20 års jubileum. I 100 år har moderselskapet vært en innovativ kraft i instrumenteringsbransjen. Fra starten i 1921 til i dag har det vært og er instrumentering som er selskapets kjernevirksomhet.

les mer...