Honeywell-SmartLIne-trykk crop

Ble også tildelt prisen ‘Channel Partner of the Year’ for 2019

IKM Instrutek har blitt Platinum Channel Partner for Honeywell Process Solutions

I slutten av 2014 ble IKM Instrutek AS den norske distributøren for Honeywell Process Solution feltinstrumenter. Siden den gang har IKM Instrutek gått fra være Silver Channel Partner, via Gold og nå til det høyeste nivået Platinum. Dette er et eksklusivt anerkjennelsesnivå for bare 10% av Honeywell Process Solutions Global Distributors, forteller produktansvarlig John-Kåre Thilesen hos IKM Instrutek AS.

IKM Instrutek AS ble også tildelt prisen ‘Channel Partner of the Year’ for 2019, noe som er en anerkjennelse av det arbeidet de gjør for å markedsføre og selge Honeywell Field Instruments i Norge. IKM Instrutek AS er kjent som en samarbeidspartner med fokus på kvalitet, bredde og kompetanse som leverer produkter og tjenester til industri, shipping, offshore og offentlig sektor. 

I salg og markedsføring av Honeywell har IKM Instrutek hatt fokus på utstyrsprodusenter som utvikler og leverer miljø- og klimarettede produkter. Nye globale krav til skipsfarten på eksosutslipp og ballastvann, i tillegg til grønn energi som vindkraft, biogass/drivstoff og hydrogen har gitt oss suksess i vår satsning på Honeywell feltinstrumenter bekrefter John-Kåre.

IKM Instrutek AS sin produktportefølje fra Honeywell Process Solutions består av et bredt utvalg instrumenter innen:

  • Trykk (gauge-, absolutt-, og differansetrykk)
  • Temperatur
  • Nivå (differansetrykk, Non-Contact & Guided Wave Radar)
  • Flow (coriolis, elektromagnetisk, vortex, ultralyd, og multivariabel differansetrykk)
  • Honeywell OneWireless & SmartLine trådløse transmittere og infrastruktur
  • Analyse (pH, oppløst oksygen, konduktivitet, redoks potensial, termisk konduktivitet)

For eksempel Honeywell SmartLine serie kan leveres med HART-, Foundation Fieldbus-, DE- og Modbuskommunikasjon, globale Ex-sertifiseringer, marinegodkjenninger og SIL-sertifisering, i tillegg til inntil 15 års garantitid.
Instrumentene er tilgjengelige i OEM-pakker eller ‘klar-til- installasjon’-sammenstillinger komplett med manifolder, flenser, diafragma seals eller termolommer.
I tillegg får man i kombinasjon med Honeywell sine kontrollsystemer ytterligere fordeler som f.eks. avansert diagnostikk og ‘Autocommissioning’ som reduserer commissioningtiden til kun få minutter per instrument.

Avslutningsvis informeres det om Honeywells trådløse ISA100-instrumenter som leveres i et bredt spekter for trådløse applikasjoner. Honeywell er også eneste produsent som leverer infrastruktur som støtter Industriell WLAN, protokollene ISA100 og WirelessHART i samme løsning. De er også velegnet til utvidelser og modifikasjoner uten behov for omfattende kabling, noe som sammen med klasseledende rekkevidde og batterilevetid muliggjør innhenting av måledata fra fjerntliggende og eksplosjonsfarlige steder, avslutter John-Kåre.

Se www.ikmwebshop.no for utvalgte produkter fra Honeywell.

rigol_auglit crop

Auglit AS utvider med Rigol Technologies

Auglit AS og Rigol Technologies har inngått en avtale om salg og distribusjon av Rigol test og måleinstrument.

les mer...
NORD-DuoDrive crop

To blir til en

Gir en betydelig reduksjon i den totale eierkostnaden (TCO)

Nye DuoDrive er girenhet og motor i ett. Med IE5+-synkronmotoren setter NORD DRIVESYSTEMS nye standarder med tanke på energieffektivitet i drivsystemer til næringsmiddelindustri og intralogistikk. NORD har nå optimalisert systemytelsen ved å integrere denne høytytende IE5+-motoren i et ettrinns tannhjulsgir.

les mer...
PEFU_APL_Keyvisual_Lines@2x crop

Ethernet-APL oppfyller prosessindustriens krav

Uten effektiv infrastruktur får man lite nytte av dagens smarte transmittere

I prosessanlegg rundt om i verden finner man i dag nesten utelukkende såkalte smarte instrumenter. Men kun en begrenset del av den informasjonen som disse generer hentes ut og brukes. De dataene som hentes inn brukes nesten uten unntak for prosesstyring.

les mer...
AMNYTT 02 2021 kolasj crop

AMNYTT 02 2021 er publisert

På vei inn den fjerde industriell revolusjon

På vei inn den fjerde industriell revolusjon er en viktig lærdom at vi må evne å planlegge for det ukjente. Teknologiutviklingen er nå så rask at nye muligheter utvikles samtidig som industrien prøver å ta i bruk løsninger som ble lansert for kort tid siden. 

les mer...