Honeywell-SmartLIne-trykk crop

Ble også tildelt prisen ‘Channel Partner of the Year’ for 2019

IKM Instrutek har blitt Platinum Channel Partner for Honeywell Process Solutions

I slutten av 2014 ble IKM Instrutek AS den norske distributøren for Honeywell Process Solution feltinstrumenter. Siden den gang har IKM Instrutek gått fra være Silver Channel Partner, via Gold og nå til det høyeste nivået Platinum. Dette er et eksklusivt anerkjennelsesnivå for bare 10% av Honeywell Process Solutions Global Distributors, forteller produktansvarlig John-Kåre Thilesen hos IKM Instrutek AS.

IKM Instrutek AS ble også tildelt prisen ‘Channel Partner of the Year’ for 2019, noe som er en anerkjennelse av det arbeidet de gjør for å markedsføre og selge Honeywell Field Instruments i Norge. IKM Instrutek AS er kjent som en samarbeidspartner med fokus på kvalitet, bredde og kompetanse som leverer produkter og tjenester til industri, shipping, offshore og offentlig sektor. 

I salg og markedsføring av Honeywell har IKM Instrutek hatt fokus på utstyrsprodusenter som utvikler og leverer miljø- og klimarettede produkter. Nye globale krav til skipsfarten på eksosutslipp og ballastvann, i tillegg til grønn energi som vindkraft, biogass/drivstoff og hydrogen har gitt oss suksess i vår satsning på Honeywell feltinstrumenter bekrefter John-Kåre.

IKM Instrutek AS sin produktportefølje fra Honeywell Process Solutions består av et bredt utvalg instrumenter innen:

  • Trykk (gauge-, absolutt-, og differansetrykk)
  • Temperatur
  • Nivå (differansetrykk, Non-Contact & Guided Wave Radar)
  • Flow (coriolis, elektromagnetisk, vortex, ultralyd, og multivariabel differansetrykk)
  • Honeywell OneWireless & SmartLine trådløse transmittere og infrastruktur
  • Analyse (pH, oppløst oksygen, konduktivitet, redoks potensial, termisk konduktivitet)

For eksempel Honeywell SmartLine serie kan leveres med HART-, Foundation Fieldbus-, DE- og Modbuskommunikasjon, globale Ex-sertifiseringer, marinegodkjenninger og SIL-sertifisering, i tillegg til inntil 15 års garantitid.
Instrumentene er tilgjengelige i OEM-pakker eller ‘klar-til- installasjon’-sammenstillinger komplett med manifolder, flenser, diafragma seals eller termolommer.
I tillegg får man i kombinasjon med Honeywell sine kontrollsystemer ytterligere fordeler som f.eks. avansert diagnostikk og ‘Autocommissioning’ som reduserer commissioningtiden til kun få minutter per instrument.

Avslutningsvis informeres det om Honeywells trådløse ISA100-instrumenter som leveres i et bredt spekter for trådløse applikasjoner. Honeywell er også eneste produsent som leverer infrastruktur som støtter Industriell WLAN, protokollene ISA100 og WirelessHART i samme løsning. De er også velegnet til utvidelser og modifikasjoner uten behov for omfattende kabling, noe som sammen med klasseledende rekkevidde og batterilevetid muliggjør innhenting av måledata fra fjerntliggende og eksplosjonsfarlige steder, avslutter John-Kåre.

Se www.ikmwebshop.no for utvalgte produkter fra Honeywell.

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser.