IKM q 10 crop

Står enda bedre rustet for fremtidige leveranser

IKM gruppen selger IKM Offshore Service AS

Fredag 25. september signerte IKM avtale med Q10 om salg av IKM Offshore Service AS.Ingen pris for handelen er oppgitt, men styreleder i IKM Offshore Service AS, Ståle Kyllingstad, er positiv til transaksjonen og er glad for å kunne trygge arbeidsplassene ved å forene krefter.

Overtakelsen skjedde med effekt fra 1. oktober 2020. Som et ledd i transaksjonen går IKM inn på eiersiden i Q10 Offshore AS med en eierandel på 20%. Styreleder i IKM Offshore Service AS, Ståle Kyllingstad, er positiv til transaksjonen, og er glad for å kunne trygge arbeidsplassene ved å forene krefter. 
 
Styreleder i Q10 Offshore AS, Tord Løberg, uttaler; «Vi ser frem til å videreutvikle selskapene, samt å knytte enda sterkere bånd til IKM. Som leverandør av personell til flere store aktører på norsk sokkel og i industrien ser vi veldig positivt på denne avtalen. Med dette oppkjøpet styrker vi vår posisjon i markedet og står enda bedre rustet for fremtidige leveranser.»

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...