Process Ijinus crop

Ijinus har vært en foregangsbedrift når det gjelder IIoT

Ijinus, ny instrumentleverandør i det norske markedet

Været endrer seg, nedbør kommer oftere og i større mengder. I takt med klimaendringene øker også behovet for en mer bærekraftig overvåking av vannkvalitet og flomovervåking/varsling i fjorder, elver, vassdrag, grunnvann og nedbørsmåling.

Kravet til å ta være på miljøet øker i takt med klimaendringene. Nå kan Process Partner levere trådløse sensorer, dataloggere, telemetri instrumentering for å overvåke hendelsene i samarbeid med sin nye leverandør Ijinus.

De økte nedbørsmengdene setter også et betydelig press på våre vann og avløpssystemer – med Ijinus på laget kan vi nå tilby løsninger til overvåking og diagnostisering av flow, vannhastighet, overflow, nivå, trykkmåling i kummer og drikkevann, vannkvalitet, overvann/spillvann/avløpsvann samt H2S overvåking.

Ijinus tilbyr også instrumentering for prosessindustrien og akvakultur/landbruk: prosesslogging, nivåmåling i tanker, siloer, lagertanker, temperaturovervåking, avfallsmonitorering for å nevne noe.

Ijinus har vært en foregangsbedrift når det gjelder IIoT (Industrial Internet of Thing) i flere år, og er stadig i utvikling med nye spennende produkter. Process Partner er glad for å ha fått Ijinus med på laget og kan tilby deres veletablerte og også patenterte løsninger her i Norge nå.

Sigum Ragnar_crop

Sigum Fagerberg AS forsterker damp-/energiavdelingen

Ragnar Telle (25) kommer inn som forsterkning for salg og service på vår damp-/energiavdeling.  Ragnar har allerede 3 års fartstid i Sigum Fagerberg AS med arbeidsoppgaver innen salg, service og testing ute på dampanlegg.

les mer...
MAC0010172_Pepperl rgb crop

Verdens første 10-tommer Android Tablet for Sone 2/22

For applikasjoner som krever rask og enkel datainnsamling, blir det i større og større grad benyttet nettbrettløsninger. Fordelene er åpenbare: enhetene er enkle å betjene, intuitive å bruke, og lar brukerne legge inn data, ta bilder og få tilgang til viktige dokumenter mens du er på farten.

 

les mer...
smart-industri-2020 crop

Hvem blir Norges smarteste industribedrift 2020

Prisen blir delt ut av næringsminister Iselin Nybø 10. februar.

For syvende år på rad arrangerer Siemens AS og Norsk Industri konkurransen «Norges smarteste industribedrift». Målet er å løfte frem de gode eksemplene og inspirere til økt konkurransekraft for norsk industri. Konkurransen har vært svært tøff, men nå er endelig de tre nominerte bedriftene klare.

les mer...
Sigum petter wingereinytt crop

Sigum Fagerberg AS utvider staben

I takt med våre økte markedsandeler og tilstedeværelse på det norske markedet forsterker vi også vår bemanning. Vi ønsker velkommen vår nye kollega Petter Wingerei (43).

les mer...