How Industry is Using Cloud crop

Hvordan utnytter industrien nye data teknologier

Sammenligning av 2021-undersøkelsesdata om industriell sky-, edge- og fog-databehandling med en lignende 2019-undersøkelse viser hvordan pandemien forandrer industriens bruk av disse teknologiene.

For referansens skyld, dataene som sammenlignes kommer fra to undersøkelser av Automation World-lesere – den ene utført i 2019 og den andre gjennomført sommeren 2021. Ved å sammenligne resultatene fra disse undersøkelsene gir oss et ganske godt innblikk av før og under effekter gitt av pandemien.

I følge vår 2021-undersøkelse bruker 62 % av selskapene for tiden skyteknologier som en del av deres digitale transformasjonsveikart. Dette representerer en betydelig økning fra de 51 % som sa dette i 2019.

Last ned undersøkelsen her.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.

Rittal kapsling crop

Driftsikkerhet for kapslinger

Varme er sjelden en velkommen gjest i skapsystemer. Derfor er det viktig at uønsket varme fjernes og at ytterligere oppvarming unngås om mulig for å sikre problemfri drift av installerte komponenter. For å løse denne oppgaven brukes ofte filtervifter – et kjølealternativ som ikke tidligere har fått den respekten og påskjønnelsen det fortjener.