Iot oversikt crop

Utviklet for å gi deg en rekke praktiske ideer

Hvordan orientere seg i jungelen av nyheter

Nye, avanserte automatiseringsteknologier dukker stadig opp innen Industrial Internet of Things (IIoT), Industry 4.0 og smart produksjon. Og selv om fremveksten av disse nye mulighetene kan være spennende, kan det være lett å miste synet på hva som fikk deg til å undersøke dem i utgangspunktet.

Så når du begynner å ta i bruk digitale teknologier som et middel til å holde deg konkurransedyktig i årene fremover, må du ikke miste synet på grunnleggende forretningspraksis når du går mot din mer tilkoblede, digitale fremtid.

Denne håndboken er utviklet for å gi deg en rekke praktiske ideer, i tråd med grunnleggende forretningsmessige prinsipper, for å hjelpe deg med å avmystifisere hvis du har de riktige grunnleggende teknologiene på plass før du går videre. Artiklene i denne håndboken vil også belyse en rekke potensielle tilnærminger til din digitale fremtid. Fra å vurdere de nåværende PLS- og HMI-tekologiene, til å forberede deg på nødvendige oppdateringer, inkorporere dataanalyse i prosessene dine og undersøke kritiske industrielle nettverkshensyn. Alt dette vil du finne i denne e-boken.

Jan Eirik Schiøtz

Oppdag Industri 4.0 med intelligente Drives

I dag er frekvensomformere mer enn bare kraftprosessorer. Frekvensomformere kan fungere som sensorer og datainnsamling, som behandler, lagrer og analyserer data, og er derfor viktige elementer i moderne automasjonssystemer.

les mer...
KUKA rask crop

Roboter. Det er en for hver jobb, hvordan velge riktige den riktige

Roboter kommer nå i mange størrelser og konfigurasjoner, med to til syv akser. De kan gjøre enkelt eller komplisert arbeid, til og med kirurgi. For både fabrikk og prosessautomatisering, det er en som passer omtrent alle applikasjoner eller budsjett – hvor som helst kan produktiviteten forbedres ved å automatisere bevegelse av verktøy eller nyttelast, eller utføre produksjon oppgaver bedre eller raskere.

les mer...
672422310

Kunstig intelligens og personvern – et komplekst landskap

Mens kunstig intelligens (KI) gir oss utrolige muligheter, står vi også overfor utfordringer når det gjelder personvern. KI-algoritmer lærer av store mengder data, inkludert sensitive personopplysninger, og dette kan true brukernes personvern.

les mer...
Phoenix click crop

Konfeksjonering av kraftige pluggforbindere blir verktøyløs

Ved konfeksjonering av kabeltrær og ved automasjonskapbygging påvirker de manuelle arbeidstrinnene kostnadene i stor grad. Derfor er det her en sterk etterspørsel etter produkter som gjør konfeksjoneringen av kraftige pluggforbindere raskere og enklere. 

les mer...