smartline transmitter

Brukerne kan dra nytte av det nye Application Validation Tool

Honeywells Smartline transmitter blir smartere

Nye felttransmittere for måling av nivå vil sammen med målerne for trykk og temperatur sikre kvalitet og optimal brukervennlighet. Denne nye enheten kan måle nivå og volum av væsker i prosesstanker som er opp til 49 meter høye.

SmartLine Guided Wave Radar Level transmitter måler nivå ved hjelp av radarbølger, og har de beste spesifikasjonene i bransjen. I tillegg kan brukerne dra nytte av det nye Application Validation Tool (valideringsverktøy for applikasjonen). Dette nettverktøyet lar kundene taste inn tekniske data om sin spesifikke prosess, og sikrer dermed at det er den riktige applikasjonen som leveres for umiddelbar installasjon og nivåmåling i anlegget.

"Den nye SmartLine nivåtransmitteren benytter den samme velprøvde plattformen, nyskapende designen og brukervennligheten som trykk- og temperaturtransmitterne," sier Don Maness, visepresident og daglig leder for Field Products i Honeywell Process Solutions. "Dette sikrer bedre kostnadsstyring for anleggene gjennom redusert lagerbeholdning og raskere oppstart. Ved å bruke Honeywells Application Validation Tool kan operatørene være helt trygge på at den nivåtransmitteren de har bestilt er den riktige for sin tankapplikasjon."

Den nye nivåtransmitteren lar brukeren velge mellom en enkel alfanumerisk skjerm eller en avansert grafisk skjerm. Grafikkskjermen kan vise data i flere grafiske formater i tillegg til meldinger fra kontrollrommet, og tilbyr flere språk og fullstendig integrasjon med Honeywells flaggskip, prosesstyringssystemet Experion®.

Feltinstrumenter brukes i industrien til måling og overføring av kritiske data fra målepunkter i prosessen til kontrollrommet. Store industrianlegg, som driver raffinering av råolje eller framstilling av kjemiske produkter, bruker gjerne tusenvis av slike enheter i produksjonsprosessen.

Utvalget av SmartLine-instrumenter omfatter også følgende:

  • SmartLine temperaturtransmittere måler temperatur nøyaktig og pålitelig i industrielle prosesser under krevende og støyende forhold, og konverterer lavnivåsignaler fra temperatursensorer til analoge og digitale utgangssignal.
  • SmartLine trykktransmittere måler absolutt trykk, trykk i måleren, differensialtrykk, og flens- og fjernpakninger. Raffinerier, kjemiske og farmasøytiske produksjonsanlegg og papirfabrikker over hele verden er avhengige av slike transmittere for å få nøyaktige og konsekvente trykkmålinger.

Honeywells konsept med smartere feltenheter startet med introduksjon av SmartLine trykktransmittere. De er bransjens første modulære og mest pålitelige transmittere som vil gjøre verdifull nytte for seg gjennom hele anleggets levetid. Utvalget av Smartline-produkter setter en ny standard for enkel bruk og topp ytelse under vanskelige og støyende forhold i prosessindustrien. Dessuten gir Smartline-produktene lavere utgifter for eieren på grunn av reduserte kostnader ved innkjøp og den store fleksibiliteten med tanke på endringer etter oppstart. Dette igjen reduserer kostnadene til vedlikehold og lagerbeholdning, og kundene oppnår høy nøyaktighet og stabilitet. 

SmartLine transmittere integreres enkelt med alle styringssystemer. Det er likevel ved integrering med Honeywells Experion® PKS at operatørene kan dra størst fordel av disse enestående egenskapene:

Utvidete diagnosemuligheter – inspeksjon av tilstanden til kritiske feltenheter

Visning av status for vedlikehold – bekreftelse av at transmitteren er i korrekt modus før vedlikehold kan utføres

Transmittermeldinger – operatøren kan sende meldinger til den avanserte skjermen på transmitteren.

Alarm ved ulovlige forsøk på å endre innstillinger – gir mulighet for å oppdage forsøk på uautorisert tilgang til fjernplasserte transmittere, slik som på rørledninger og brønnhoder.

For flere detaljer om Honeywells industrielle feltenheter, gå inn på www.honeywellprocess.com/smartline.

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.