Flow-Teknikk FCI crop

Kan måle alle type gasser, både enkel gass og forskjellige mixer

Høykvalitets måler, for måling av gassmengde

ST80 masse flowmeter fra FCI, som forhandles av Flow-Teknikk, er en ny måler som erstatter den utgåtte ST98. ST80 plasserer seg mellom ST51 og ST100, både når det gjelder pris og ytelse.

Måleren passer industrielle applikasjoner, og kan måle alle type gasser, både enkel gass og forskjellige mixer. ST80 leverer en høy grad av nøyaktighet og tåler høye temperaturer. Måleren egner seg også svært godt for applikasjoner med veldig lavt trykk. Måleren kan leveres med «wet gas shield», som gjør at den kan stå i fuktige gasser, uten at det påvirker målenøyaktigheten. Denne innstikkbare typen flowmeter har ingen bevegelige deler og måler kun masse, som gjør den uavhengig av trykk og temperatur. Måleren leveres med en stor skjerm for avlesing av flow, total flow, og temperatur. På skjermen har man også tilgang til alarmer og diagnostikk.

ST80 flowmeter kan kombineres med kuleventil for uttrekk under drift.

  • Måleområde 0,07-305 m/s
  • Temperaturområde -40°C til 454° C
  • Med temperaturkompensering
  • Trykk opp til 70 bar(g)
  • Elektronikkhus i  IP 67
  • Stort 2″ x 2″ LCD display (med touch funksjon eller knapper)
  • ATEX(sone 1/21), IECEx, FM og FMc godkjent
  • SIL 1 kompatibel; SFF
  • Dobbel 4-20mA utgang (Flow og temperatur)
  • Tilgjengelig med HART, Fieldbus Foundation, Profibus, eller Modbus.

 

Ulstein crop

Ulstein Verft startar utrustinga av Olympic sin neste CSOV

Slepet av skroget til byggnummer 319, det andre TWIN X-STERN CSOV-skipet (Construction Service Operation Vessel) til Olympic, kom til Ulstein Verft 8. mai 2024 frå Crist-verftet i Polen. No startar utrustingsarbeidet. I 2022 signerte Olympic og Ulstein ein kontrakt på skipsdesign og bygging av to CSOV-ar av ULSTEIN SX222-designet frå Ulstein Design & Solutions AS. 

Lynlader crop

Norsk lynlader med Formel E teknologi

Den norske pioneren innen mobil hurtiglading, Nordic booster, har utviklet verdens første mobile og skalerbare hurtiglader med integrerte batterier - Hummingbird®. Batteriteknologien stammer fra det elektriske racing-mesterskapet Formel E. Den sikrer mulighet til å møte fremtidige behov etter hvert som den elektriske maskinparken utvikler seg.

Benjamin Doerr

Watson-Marlow presenterer den avanserte OEM-panelmonterte løsningen

Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) har videreført DriveSure™ med aller nyest teknologi for å tilby en komplett peristaltisk panelmontert pumpeløsning for OEM-er (Original Equipment Manufacturers). Industriell Ethernet-kompatibilitet gjør det enklere å integrere DriveSure i avanserte distributerte styresystemer og tilbyr sluttbrukeren fjernstyrt overvåkning og kontroll.

IIRO RAUTIAINEN

Eaton møter sterk etterspørsel etter avanserte UPS-systemer med ny fabrikk i Finland

Eaton har åpnet en ny toppmoderne fabrikk i Helsinki. Dette skal øke produksjons- og leveringskapasiteten for å møte den voksende etterspørselen etter UPS-systemer. Energistyringsselskapet Eaton er en av verdens største produsenter av 3-fase avbruddsfri strømforsyningssystemer (UPS).