AD Netbiter-applications crop

Virkeliggjør tingenes Internett

HMS utvider tilbudet av Netbiter Remote Management

HMS Industrial Networks, som forhandles av AD Elektronikk AS, utvider nå Netbiter Remote Management til å inkludere tre brukerbehov tjenester som dekker ulike brukerbehov.

Den dedikerte tjenestene muliggjør rask tilkobling til én enkelt maskin, og avanserte prosjekter, inkludert flere installasjoner og brukere. HMS presenterer også en ny Netbiter Easyconnect-gateway (EC310) som kun kommuniserer via Ethernet.
 

Tre ulike tjenester
Netbiter er en skybasert løsning for ekstern administrasjon av utstyr som strømaggregater, PLS-er, sensorer, tanker osv. Brukere kobler en Netbiter inngangsport til sitt utstyr og logger seg på Netbiter Argos-datasenteret over Internett (www.netbiter.net), hvor de kan få tilgang til sine enheter på nettet. Netbiter omfatter nå tre forskjellige tjenester:

- Remote Access – Gratis og følger med en Netbiter gateway
Åpner opp en sikker tunnel til en PLC eller maskin. Dette muliggjør konfigurering, programmering eller feilsøking av nesten enhver industriell enhet fra hvor som helst. Brukere benytter sin ordinære konfigurasjonsprogramvare akkurat som de ville gjort hvis de var på stedet.

- View and Control – Gratis og følger med en Netbiter gateway
Lar brukerne administrere én enkelt installasjon eksternt. Online dashbord, alarmer og trendgrafer gir full innsikt fra hvor som helst.

- Administrate and Analyze – Abonnement-basert tjeneste
For storskala, flere installasjoner med flere brukere. Brukere kan tilpasse Netbiter Argos-grensesnittet og integrere data i deres egne system med Netbiter Argos API-en.

Virkeliggjør tingenes Internett
«Med dette nye tjenestetilbud, tar vi enda et skritt mot å gjøre det enklere for våre kunder å få tilgang til sine feltutstyr på nettet» sier Henrik Arleving, produktlinjesjef hos HMS Industrial Networks. «Vi Kan vi nå tilby en rask og enkel løsning for å overvåke én enkelt installasjon over Internett samt kraftig administrasjon av flere anlegg med flere brukere for større installasjoner. Netbiter kan nå møte enda flere krav for å sette feltutstyr på nettet, noe som virkeliggjør tingenes Internett.»

Ny gateway
HMS tilbyr også en ny gateway, Netbiter EC310, som sender data fra det eksterne anlegget kun via Ethernet. Dette er et supplement til EC350 som kommuniserer både via mobilnettet (3G/GPRS) og via Ethernet.

Hva er Netbiter?
Netbiter er en ekstern administrasjonsløsning for overvåkning og kontroll av industrielt utstyr over Internett.

En Netbiter gateway kobles til eksternt utstyr i feltet og sender data til Netbiter Argos datasenter. Denne skybasert eserver samler og lagrer data fra feltutstyr og gjør det mulig å få statistikk og rapporter om resultatene av sine enheter. På www.netbiter.net kan brukere se statusen til sine enheter og kan overvåke og kontrollere utstyr i et grafisk dashbord.

Lær mer om de nye Netbiter tjenester på den nye nettsiden www.netbiter.com eller AD Elektronikks hjemmesider.

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

10 beste AI-generatorer for produktbeskrivelser

Å lage produktbeskrivelser er ofte en kompleks og tidkrevende prosess. Å finne de riktige ordene og konstruere dem på en måte som er både engasjerende og overbevisende er utfordrende, spesielt når du har å gjøre med et stort utvalg av produkter.

Emerson PACSystems crop

Emersons nye, kompakte og robuste PC designet for å koble industrigulvet til skyen

PACSystems IPC 2010, med forhåndsinnstilt Movicon-programvare og PACEdge IIoT-plattform, leverer høyytelses databehandlingsfunksjoner for industrielle datavisualiseringsapplikasjoner. Emerson introduserte i dag sin nye PACSystems™ IPC 2010 Compact Industrial Computer (IPC), en robust industridatamaskin designet for å håndtere et bredt utvalg av automatiseringsapplikasjoner innen maskinproduksjon og frittstående detaljproduksjon. 

Scneider batterifab crop

Går sammen om pilotanlegg for ny batteriteknologi

Schneider Electric, ZnL Energy og Eltronic har signert en samarbeidsavtale for en pilotfabrikk som skal utvikle ny batteriteknologi i Trondheim. Partene skal kombinere sin kompetanse og erfaring for å utvikle, bygge og drive et pilotanlegg i Trondheim. Pilotanlegget skal produsere batteriseparatorfilmen ZnL-NPx i en forberedende fase for et senere og større fullskala anlegg. 

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.