Last mile ny sjef crop

Ledende leverandør av robuste og spesialtilpassede datakommunikasjon og video

Hans-Jørgen Solli tiltrer som daglig leder i Last Mile Communication Holding AS

–Med ansettelsen av Hans-Jørgen Solli får vi en daglig leder med både markedsførings og teknologi-erfaring fra selskap med både norsk og internasjonal virksomhet, sier styreleder Børge Krogsrud.

Hans-Jørgen Solli er utdannet Sivilmarkedsfører fra BI/NMH, er 47 år og bosatt i Vollen i Asker. Han startet sin arbeidskarriere i 1994 i IT-selskapet TerraMar Informasjonssystemer på Høvik som Salg og Markedssjef. I 2001 begynte han i Computer Associates med ansvar for industrikunder i Norden. Han gikk deretter over til Canon Norge hvor han fikk ansvaret for å bygge opp Canons forretningsområdet inne elektronisk dokumenthåndtering. De siste 6 årene har han vært Administrerende direktør i konsulentselskapet Right Management Norway, et selskap i ManpowerGroup.

-Jeg ser frem til å ta fatt på arbeidsoppgavene i Last Mile Communication AS. Selskapet er Skandinavias ledende leverandør av robuste og spesialtilpassede datakommunikasjons- og videoløsninger for alle industrielle miljøer på land og til havs. Vi skal videreutvikle selskapets produkter og tjenester og fortsatt være ledende i utviklingen av industrielle kommunikasjonsløsninger kommenterer Hans-Jørgen Solli.

Last Mile Communication AS leverer sine løsninger hovedsakelig gjennom autoriserte kompetansepartnere. Leveranseområdene er maritim sektor, vann & avløp, samferdsel, olje & gass, kraft og andre bransjer som stiller de særlige krav til kvalitet, stabilitet og sikkerhet.

Last Mile Communication Holding AS er en betydelig aktør i den norske markedet med 33 ansatte og en omsetning på 100 mill. Har som hovedfokus å levere systemer og løsninger som ivaretar menneskers liv og helse samt samfunns viktige funksjoner via kritisk kommunikasjons infrastruktur, stabil drift og tjenesteyting.

Eplan bep1910443 crop

Kontrollskapteknologi hos HPS ved hjelp av Eplan Cogineer

Neste trinn: Papirløs produksjon med EPLAN eView

Elektrisk planlegging: Automatisering sparer tid - også for spesialbestilte produkter. Kontrollskap-produsenter som automatiserer planleggingsprosessene sine, får fordel av kortere prosjekttider og høyere kvalitet. Sekundære prosesser, som utforming av dokumentasjon kan også forenkles. Men hvor mye tid kan lagres i løpet av en hel prosess?

les mer...
Corvus nett crop

Helautomatisert grønn produksjon

I alt er det åtte produksjonsceller, 13 roboter og 10 AIV

Corvus Energy har produsert batterier til maritim industri i Canada i flere år. Med Hydro som eier ble det stilt spørsmål om det var mulig å helautomatisere produksjonen. Sammen med SINTEF gjennomførte Hydro en studie og resultatet ser vi nå på Nesttun utenfor Bergen.

les mer...
AMNYTT 04 2020 kollasj crop

AMNYTT 04 2020 er distribuert

AMNYTT har skrevet mye om digitalisering og behovet for at næringslivet har medarbeidere med gode kunnskaper innen informasjonsteknologi. I 1994 bel Reform 94 gjennomført. Målsettingen var blant annet å gi yrkesfagene høyre status, slik at flere ungdommer valgte denne utdanningsveien. Fagplaner ble utarbeidet og lagt ut på høring.

les mer...
Autic måler crop

Informasjon om eget strømforbruk direkte fra måleren

Gunstig dersom data skal benyttes til styring, maksvokting eller energirapporter

Alle nye AMS målerne  kommer med HAN, forhandles av Autic AS, (Home Area Network) port der måleren kan sende målerdata.

les mer...