Last mile ny sjef crop

Ledende leverandør av robuste og spesialtilpassede datakommunikasjon og video

Hans-Jørgen Solli tiltrer som daglig leder i Last Mile Communication Holding AS

–Med ansettelsen av Hans-Jørgen Solli får vi en daglig leder med både markedsførings og teknologi-erfaring fra selskap med både norsk og internasjonal virksomhet, sier styreleder Børge Krogsrud.

Hans-Jørgen Solli er utdannet Sivilmarkedsfører fra BI/NMH, er 47 år og bosatt i Vollen i Asker. Han startet sin arbeidskarriere i 1994 i IT-selskapet TerraMar Informasjonssystemer på Høvik som Salg og Markedssjef. I 2001 begynte han i Computer Associates med ansvar for industrikunder i Norden. Han gikk deretter over til Canon Norge hvor han fikk ansvaret for å bygge opp Canons forretningsområdet inne elektronisk dokumenthåndtering. De siste 6 årene har han vært Administrerende direktør i konsulentselskapet Right Management Norway, et selskap i ManpowerGroup.

-Jeg ser frem til å ta fatt på arbeidsoppgavene i Last Mile Communication AS. Selskapet er Skandinavias ledende leverandør av robuste og spesialtilpassede datakommunikasjons- og videoløsninger for alle industrielle miljøer på land og til havs. Vi skal videreutvikle selskapets produkter og tjenester og fortsatt være ledende i utviklingen av industrielle kommunikasjonsløsninger kommenterer Hans-Jørgen Solli.

Last Mile Communication AS leverer sine løsninger hovedsakelig gjennom autoriserte kompetansepartnere. Leveranseområdene er maritim sektor, vann & avløp, samferdsel, olje & gass, kraft og andre bransjer som stiller de særlige krav til kvalitet, stabilitet og sikkerhet.

Last Mile Communication Holding AS er en betydelig aktør i den norske markedet med 33 ansatte og en omsetning på 100 mill. Har som hovedfokus å levere systemer og løsninger som ivaretar menneskers liv og helse samt samfunns viktige funksjoner via kritisk kommunikasjons infrastruktur, stabil drift og tjenesteyting.

NEK Digital crop

Digitalisering av standarder

Digitalisering øker brukervennlighet og gir helt andre muligheter

NEK 400 er installasjonsbransjens viktigste standardsamling og dekker alle typer av lavspenningsinstallasjoner. Den skaper grunnlaget for en årlig verdiskapning på 25-30 milliarder kroner. Fram til nå har den kun vært tilgjengelig i trykt format og som PDF.

les mer...
Wintershall takes over Brage operatorship and becomes production operator in Norway.

Telia tar tingenes Internett offshore

Tilby tjenester som gjør produksjonen langt smartere

Telia tar sammen med Tampnet og CGI steget ut i Nordsjøen med Narrowband-IoT (NB-IoT), teknologien som er spesiallaget for tingenes internett. Wintershall Norges Brage er den første oljeplattformen i verden med NB-IoT-dekning, og pilotprosjektet fra Telia er den første anvendelsen av teknologien offshore.

les mer...
UR 16 kg crop

Universal Robots lanserer en samarbeidende robot til tung nyttelast for samarbeidende automatisering

Produsenter må se på fleksible løsninger for å være konkurransedyktige

Bygd for å gjøre mer: UR16e utvider sine løsninger for samarbeidende robotløsninger ved å tilføye kapasitet til tung nyttelast for produsenter som ønsker å øke automatiseringen

 

les mer...
Siemens Qwre crop

Siemens AS og Øwre-Johnsen har inngått en serviceavtale for Hach lab- og analyseinstrumenter

Har bygget opp en organisasjon med erfarne servicefolk

Siemens har i mange år levert komplette instrument og analyse pakker for vannbehandling, vannrensing og fiskeoppdrett. For å kunne ivareta kundenes servicebehov på best mulig måte har vi nå inngått en serviceavtale med vår autoriserte partner Øwre-Johnsen.

les mer...