EH_website crop

Hele Endress+Hauser porteføljen er tilgjengelig på endress.com.

Handle alt på ett sted

Endress+Hauser gjør instrumentvalget enklere på endress.com. Stadig flere måleinstrumenter fra Endress+Hauser bestilles på Internett. De fem første månedene i 2020 ble antall bestillinger via endress.com nesten fordoblet. Med lanseringen av den nye produktsegmentstrukturen FLEX, integrering av E-direct-portalen i nettstedet og ytterligere optimering av netthandelområdet på endress.com, vil det bli enda raskere og enklere for kundene å finne de rette produktene online.

"Ved å slå sammen begge nettbutikkene og introdusere flere innovasjoner på endress.com gjør vi det enda enklere for kundene å handle med oss digitalt, sier Nikolaus Krüger, salgssjef i Endress+Hauser-konsernet. Mens den globale E-direct-portalen var designet for enkle produkter beregnet til grunnleggende måleoppgaver, er nå hele Endress+Hauser-porteføljen tilgjengelig på endress.com.

Migreringen ligger an til å ferdigstilles innen året er omme, og alt skal bli tilgjengelig i én enkelt oversikt og fra én enkelt kilde online, slik at man slipper å bytte mellom nettbutikker og kontoer. For å oppnå dette har man introdusert FLEX-produktsegmentene på endress.com. Denne nye funksjonen utgjør et supplement til de nåværende valgalternativene og deler Endress+Hausers portefølje av måleinstrumenter inn i fire deler etter kundens behov.

"Fundamental"-segmentet inneholder grunnleggende produkter som er enkle å velge, installere og betjene. "Lean" omfatter pålitelige og robuste instrumenter som er designet for effektiv styring av kjerneprosesser. "Extended" viser alle innovative teknologier for prosessoptimering, mens "Xpert"-segmentet kombinerer spesialiserte produkter for krevende bruksområder. "FLEX gjør det enda enklere for kundene våre å finne det rette produktet til sine individuelle behov", sier Nikolaus Krüger.

Suveren brukeropplevelse

Netthandelområdet på endress.com er blitt utvidet med nyttige funksjoner som forbedrer brukeropplevelsen. Etter at kundene har logget seg inn, kan de nå bruke sin "My Endress+Hauser"-konto til å styre alle sine aktiviteter, som produkttilbud og bestillinger. Kontostrukturen, handlevognen og utsjekkingen er også blitt optimert. Forbedret ordresporing gir fullt innsyn, slik at kundene får mulighet til å sjekke statusen på ordren når som helst og på hvilken som helst enhet.  Sjekk ut: https://eh.digital/2LdshV1

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.