EH_website crop

Hele Endress+Hauser porteføljen er tilgjengelig på endress.com.

Handle alt på ett sted

Endress+Hauser gjør instrumentvalget enklere på endress.com. Stadig flere måleinstrumenter fra Endress+Hauser bestilles på Internett. De fem første månedene i 2020 ble antall bestillinger via endress.com nesten fordoblet. Med lanseringen av den nye produktsegmentstrukturen FLEX, integrering av E-direct-portalen i nettstedet og ytterligere optimering av netthandelområdet på endress.com, vil det bli enda raskere og enklere for kundene å finne de rette produktene online.

"Ved å slå sammen begge nettbutikkene og introdusere flere innovasjoner på endress.com gjør vi det enda enklere for kundene å handle med oss digitalt, sier Nikolaus Krüger, salgssjef i Endress+Hauser-konsernet. Mens den globale E-direct-portalen var designet for enkle produkter beregnet til grunnleggende måleoppgaver, er nå hele Endress+Hauser-porteføljen tilgjengelig på endress.com.

Migreringen ligger an til å ferdigstilles innen året er omme, og alt skal bli tilgjengelig i én enkelt oversikt og fra én enkelt kilde online, slik at man slipper å bytte mellom nettbutikker og kontoer. For å oppnå dette har man introdusert FLEX-produktsegmentene på endress.com. Denne nye funksjonen utgjør et supplement til de nåværende valgalternativene og deler Endress+Hausers portefølje av måleinstrumenter inn i fire deler etter kundens behov.

"Fundamental"-segmentet inneholder grunnleggende produkter som er enkle å velge, installere og betjene. "Lean" omfatter pålitelige og robuste instrumenter som er designet for effektiv styring av kjerneprosesser. "Extended" viser alle innovative teknologier for prosessoptimering, mens "Xpert"-segmentet kombinerer spesialiserte produkter for krevende bruksområder. "FLEX gjør det enda enklere for kundene våre å finne det rette produktet til sine individuelle behov", sier Nikolaus Krüger.

Suveren brukeropplevelse

Netthandelområdet på endress.com er blitt utvidet med nyttige funksjoner som forbedrer brukeropplevelsen. Etter at kundene har logget seg inn, kan de nå bruke sin "My Endress+Hauser"-konto til å styre alle sine aktiviteter, som produkttilbud og bestillinger. Kontostrukturen, handlevognen og utsjekkingen er også blitt optimert. Forbedret ordresporing gir fullt innsyn, slik at kundene får mulighet til å sjekke statusen på ordren når som helst og på hvilken som helst enhet.  Sjekk ut: https://eh.digital/2LdshV1

Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...
Pepperl milliard crop

Milepæl for Pepperl+Fuchs

2022 ble året selskapet rundet 1 Milliard Euro i omsetning. Akkurat i tide til julaften kunne styret i Pepperl+Fuchs konsernet kunngjøre gode nyheter på egne vegne: For første gang i sin 77-årige historie overskred Pepperl+Fuchs terskelen på én milliard euro i globalt årlig salg akkurat denne dagen.

les mer...