EH_website crop

Hele Endress+Hauser porteføljen er tilgjengelig på endress.com.

Handle alt på ett sted

Endress+Hauser gjør instrumentvalget enklere på endress.com. Stadig flere måleinstrumenter fra Endress+Hauser bestilles på Internett. De fem første månedene i 2020 ble antall bestillinger via endress.com nesten fordoblet. Med lanseringen av den nye produktsegmentstrukturen FLEX, integrering av E-direct-portalen i nettstedet og ytterligere optimering av netthandelområdet på endress.com, vil det bli enda raskere og enklere for kundene å finne de rette produktene online.

"Ved å slå sammen begge nettbutikkene og introdusere flere innovasjoner på endress.com gjør vi det enda enklere for kundene å handle med oss digitalt, sier Nikolaus Krüger, salgssjef i Endress+Hauser-konsernet. Mens den globale E-direct-portalen var designet for enkle produkter beregnet til grunnleggende måleoppgaver, er nå hele Endress+Hauser-porteføljen tilgjengelig på endress.com.

Migreringen ligger an til å ferdigstilles innen året er omme, og alt skal bli tilgjengelig i én enkelt oversikt og fra én enkelt kilde online, slik at man slipper å bytte mellom nettbutikker og kontoer. For å oppnå dette har man introdusert FLEX-produktsegmentene på endress.com. Denne nye funksjonen utgjør et supplement til de nåværende valgalternativene og deler Endress+Hausers portefølje av måleinstrumenter inn i fire deler etter kundens behov.

"Fundamental"-segmentet inneholder grunnleggende produkter som er enkle å velge, installere og betjene. "Lean" omfatter pålitelige og robuste instrumenter som er designet for effektiv styring av kjerneprosesser. "Extended" viser alle innovative teknologier for prosessoptimering, mens "Xpert"-segmentet kombinerer spesialiserte produkter for krevende bruksområder. "FLEX gjør det enda enklere for kundene våre å finne det rette produktet til sine individuelle behov", sier Nikolaus Krüger.

Suveren brukeropplevelse

Netthandelområdet på endress.com er blitt utvidet med nyttige funksjoner som forbedrer brukeropplevelsen. Etter at kundene har logget seg inn, kan de nå bruke sin "My Endress+Hauser"-konto til å styre alle sine aktiviteter, som produkttilbud og bestillinger. Kontostrukturen, handlevognen og utsjekkingen er også blitt optimert. Forbedret ordresporing gir fullt innsyn, slik at kundene får mulighet til å sjekke statusen på ordren når som helst og på hvilken som helst enhet.  Sjekk ut: https://eh.digital/2LdshV1

Sigum Ragnar_crop

Sigum Fagerberg AS forsterker damp-/energiavdelingen

Ragnar Telle (25) kommer inn som forsterkning for salg og service på vår damp-/energiavdeling.  Ragnar har allerede 3 års fartstid i Sigum Fagerberg AS med arbeidsoppgaver innen salg, service og testing ute på dampanlegg.

les mer...
MAC0010172_Pepperl rgb crop

Verdens første 10-tommer Android Tablet for Sone 2/22

For applikasjoner som krever rask og enkel datainnsamling, blir det i større og større grad benyttet nettbrettløsninger. Fordelene er åpenbare: enhetene er enkle å betjene, intuitive å bruke, og lar brukerne legge inn data, ta bilder og få tilgang til viktige dokumenter mens du er på farten.

 

les mer...
smart-industri-2020 crop

Hvem blir Norges smarteste industribedrift 2020

Prisen blir delt ut av næringsminister Iselin Nybø 10. februar.

For syvende år på rad arrangerer Siemens AS og Norsk Industri konkurransen «Norges smarteste industribedrift». Målet er å løfte frem de gode eksemplene og inspirere til økt konkurransekraft for norsk industri. Konkurransen har vært svært tøff, men nå er endelig de tre nominerte bedriftene klare.

les mer...
Sigum petter wingereinytt crop

Sigum Fagerberg AS utvider staben

I takt med våre økte markedsandeler og tilstedeværelse på det norske markedet forsterker vi også vår bemanning. Vi ønsker velkommen vår nye kollega Petter Wingerei (43).

les mer...