EH_website crop

Hele Endress+Hauser porteføljen er tilgjengelig på endress.com.

Handle alt på ett sted

Endress+Hauser gjør instrumentvalget enklere på endress.com. Stadig flere måleinstrumenter fra Endress+Hauser bestilles på Internett. De fem første månedene i 2020 ble antall bestillinger via endress.com nesten fordoblet. Med lanseringen av den nye produktsegmentstrukturen FLEX, integrering av E-direct-portalen i nettstedet og ytterligere optimering av netthandelområdet på endress.com, vil det bli enda raskere og enklere for kundene å finne de rette produktene online.

"Ved å slå sammen begge nettbutikkene og introdusere flere innovasjoner på endress.com gjør vi det enda enklere for kundene å handle med oss digitalt, sier Nikolaus Krüger, salgssjef i Endress+Hauser-konsernet. Mens den globale E-direct-portalen var designet for enkle produkter beregnet til grunnleggende måleoppgaver, er nå hele Endress+Hauser-porteføljen tilgjengelig på endress.com.

Migreringen ligger an til å ferdigstilles innen året er omme, og alt skal bli tilgjengelig i én enkelt oversikt og fra én enkelt kilde online, slik at man slipper å bytte mellom nettbutikker og kontoer. For å oppnå dette har man introdusert FLEX-produktsegmentene på endress.com. Denne nye funksjonen utgjør et supplement til de nåværende valgalternativene og deler Endress+Hausers portefølje av måleinstrumenter inn i fire deler etter kundens behov.

"Fundamental"-segmentet inneholder grunnleggende produkter som er enkle å velge, installere og betjene. "Lean" omfatter pålitelige og robuste instrumenter som er designet for effektiv styring av kjerneprosesser. "Extended" viser alle innovative teknologier for prosessoptimering, mens "Xpert"-segmentet kombinerer spesialiserte produkter for krevende bruksområder. "FLEX gjør det enda enklere for kundene våre å finne det rette produktet til sine individuelle behov", sier Nikolaus Krüger.

Suveren brukeropplevelse

Netthandelområdet på endress.com er blitt utvidet med nyttige funksjoner som forbedrer brukeropplevelsen. Etter at kundene har logget seg inn, kan de nå bruke sin "My Endress+Hauser"-konto til å styre alle sine aktiviteter, som produkttilbud og bestillinger. Kontostrukturen, handlevognen og utsjekkingen er også blitt optimert. Forbedret ordresporing gir fullt innsyn, slik at kundene får mulighet til å sjekke statusen på ordren når som helst og på hvilken som helst enhet.  Sjekk ut: https://eh.digital/2LdshV1

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.