Håland ventiler crop

Har bred erfaring med leveranser til det norske olje & gass markedet

Håland Instrumentering AS har inngått en avtale med Velan ABV

Håland Instrumentering AS har inngått en avtale med VELAN ABV i Italia om å være deres eksklusive distributør og representant i Norge. Avtalen gjelder for hele Velan ABV sitt produktspekter. Med denne avtalen utvider Håland Instrumentering sitt sortiment på ventilsiden betraktelig og produktene passer godt inn i eksisterende portefølje.

VELAN er en av verdens ledende produsenter av industrielle stålventiler, anerkjent som en fanebærer innen kvalitet og innovasjon.

Produktspekteret omfatter;

  • Kuleventiler
  • Checkventiler
  • Gateventiler

Velan ABV produserer ventiler i henhold til kundens krav og spesifikasjoner og har bred erfaring med leveranser til det norske olje & gass markedet.

Håland Instrumentering AS er kjent som forhandler av:

FELTINSTRUMENTERING
Trykk-, temperatur-, nivå- og flow-instrumenter fra kvalitetsprodusenter av anerkjente produkter. Og vi kan ta ansvar for hele instrumentpakker.

BRANN & GASSDETEKTORER
Gass-/flammedetektorer og div. alarmutstyr m.m. fra anerkjente kvalitetsprodusenter. Også laser linje gassdetektor med høy oppetid.

Pepperl profinet gateway crop

Remote I/O gateway med Profinet

Når du vil modernisere med PROFINET samtidig som du ønsker å gjenbruke eksisterende analoge sensorer og betjeningsenheter, er PROFINET-gatewayene enhetene fra Pepperl+Fuchs løsningen.

les mer...
Ignition IEC crop

Ignition - Nå med IEC 61850 MMS Driver

IEC 61850 er en Ethernet-basert kommunikasjonsstandard som brukes i kraftindustrien. Standarden definerer en felles modell for sømløs automatisering i kraftsystemer.  

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
963534188

Utvider partnerskap om nettverk og Edge computing

Skal bistå bedrifter med digital transformasjon

Kyndryl og Nokia har inngått en global treårsavtale om felles utvikling og leveranser av private LTE- og 5G-tjenester og Industri 4.0-løsninger. Selskapene skal blant annet etablere en innovasjons-lab i North Carolina i USA der det skal utvikles sikre løsninger og tjenester som konvergerer IT og OT for bedrifter.

les mer...