Håland ventiler crop

Har bred erfaring med leveranser til det norske olje & gass markedet

Håland Instrumentering AS har inngått en avtale med Velan ABV

Håland Instrumentering AS har inngått en avtale med VELAN ABV i Italia om å være deres eksklusive distributør og representant i Norge. Avtalen gjelder for hele Velan ABV sitt produktspekter. Med denne avtalen utvider Håland Instrumentering sitt sortiment på ventilsiden betraktelig og produktene passer godt inn i eksisterende portefølje.

VELAN er en av verdens ledende produsenter av industrielle stålventiler, anerkjent som en fanebærer innen kvalitet og innovasjon.

Produktspekteret omfatter;

  • Kuleventiler
  • Checkventiler
  • Gateventiler

Velan ABV produserer ventiler i henhold til kundens krav og spesifikasjoner og har bred erfaring med leveranser til det norske olje & gass markedet.

Håland Instrumentering AS er kjent som forhandler av:

FELTINSTRUMENTERING
Trykk-, temperatur-, nivå- og flow-instrumenter fra kvalitetsprodusenter av anerkjente produkter. Og vi kan ta ansvar for hele instrumentpakker.

BRANN & GASSDETEKTORER
Gass-/flammedetektorer og div. alarmutstyr m.m. fra anerkjente kvalitetsprodusenter. Også laser linje gassdetektor med høy oppetid.

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.