Håland Magnetrol crop

Kompetanse og lang erfaring innenfor nivå måling er avgjørende

Håland Instrumentering AS er tilbake som den norske distributøren for Magnetrol

Firmaet oppfatter dette som en stor tillitserklæring til Håland Instrumentering AS fra Magnetrol og deres team både i Europa og USA.

Januar 2016 ble vi dessverre satt på sidelinjen for å kunne gi plass til en av våre konkurrenter som skulle videreutvikle Magnetrol for det norske markedet. I løpet av denne 2 års perioden viser det seg at kompetanse og lang erfaring innenfor nivå måling er avgjørende for å kunne lykkes, når en skal involvere seg i krevende prosjekter og applikasjoner som gjennomføres i Norge. Det var Magnetrol som kontakt med Håland Instrumentering AS.

Håland Instrumentering AS er operativ fra dags dato som distributør.

Magnetrol er en av verdens største produsenter av nivåmåling utstyr for prosess applikasjoner og i deres produkt spekter inngår blant annet "Guided Wave Radar" nivå transmitter.

Det kan også leveres flow brytere og transmittere basert på termisk måleprinsipp. Alle Magnetrols produkter leveres for klassifiserte områder og er tilpasset for røffe applikasjoner.

Produktene er benyttet gjennom mange år både for offshore og onshore installasjoner i Norge, og har en betydelig referanse liste både nasjonalt og internasjonalt.

Ytterligere informasjon finnes på; www.hi-as.no  

Pepperl Ethernet crop

Sikrer effektiv og pålitelig kommunikasjon av nettverksdata

Industrielle Ethernet-svitsjer sikrer at enheter fra felt til sky kommuniserer pålitelig på tvers av hele nettverket. Pepperl+Fuchs introduserer RocketLinx® Ethernet-svitsjer som kompletterer porteføljen for felt-til-sky-kommunikasjon. Disse produktene har et robust metallhus av høy kvalitet, og tilbyr en rekke viktige ytelses-, administrasjons- og sikkerhetsfunksjoner. 

5G unterstützt effizient zukünftige Netzwerkanforderungen / 5G

Industrielt 5G – nettverk på industriens premisser

En sikker, fremtidsrettet kommunikasjonsteknologi er avgjørende for applikasjoner som mobile roboter, autonom logistikk og førerløse transportsystemer i fabrikker. Derfor har Siemens lansert privat industrielt 5G, en 5G-infrastruktur utviklet spesifikt for kravene til industrielle kunder.

NORTH SEA FLOW MEASUREMENT WORKSHOP 2000

Måling av hydrogen med ultralyd mengdemåling

Hydrogen antas å spille en viktig rolle i energiomstillingen, og det vil følgelig være behov for overførings- og distribusjonsledningsnett for hydrogen. I disse nettverkene er det nødvendig med målinger av gassmengden som transporteres. 

les mer...
Aquarobotics crop

Nysnø Klimainvesteringer og Skeie teknologi investerer i Aqua Robotics

Det norske selskapet Aqua Robotics leverer automatiserte og robotiserte not-vaskesystem til aquakulturbransjen. Nå investerer Nysnø og Skeie teknologi rundt 85 millioner kroner for å bidra til å realisere selskapets ambisjoner som teknologileverandør innenfor fiskehelse, fiskevelferd og bærekraft. Selskapet vil etter transaksjonen være godt posisjonert til å nå sine ambisiøse vekstplaner om å bli den ledende aktøren innen renhold av nøter.