ReinforsdammenSeptember 2001

I midten av september samles kraftvirksomheten

Goodtech trykker på POWER-knappen

Goodtech tar et steg videre i sin strategiske satsning innen energiområdet, med fokus på fortsatt vekst og utnyttelse av synergifordelene med et felles marked i Norge og Sverige.

I midten av september samles kraftvirksomheten i en divisjon – Goodtech Power. Det svenske og norske kraftmarkedet befinner seg i en fase med store og viktige investeringer i tiden som kommer. Mange nye anlegg skal bygges for å sikre omstilling til mer miljøvennlige og energieffektive alternativer, og for å møte det økte overføringsbehovet.  

I tillegg har et flertall av anleggene innen transmisjon, distribusjon og vannkraft et stort moderniseringsbehov.

-  Goodtech er en stor og etablert aktør innen kraftsegmentet, med godt renommé på markedet. Men vi nøyer oss ikke med det, og derfor gjennomfører vi nå en offensiv satsning med en felles operativ virksomhet innen kraft som basis, sier Stefan Helmvall, divisjonssjef for Goodtech Power.

Goodtech sysselsetter i dag nærmere 100 kvalifiserte ingeniører innen kraftvirksomheten, som stort sett er konsentrert ved konsernets kontor i Luleå, Umeå, Sundsvall, Stockholm, Göteborg og Bergen. Målsetningen er å nå 160 medarbeidere ved utgangen av 2016, og da med en dobling i omsetningen.

-  I tillegg til å fokusere på vekst, fortsetter vi med å foredle vår måte å gjennomføre omfattende, teknologitunge prosjekter på. Våre kunder skal ha de beste forutsetningene for at investeringsplaner blir til kostnadseffektive prosjekter, forteller Stefan Helmvall.

En entusiastisk Stefan Helmvall avslutter med å konstatere at Goodtech har en spennende og utfordrende reise foran seg. En reise der selskapet gjerne ser at flere er med.

Ytterligere informasjon finnes på: www.goodtech.no

Årsmøte i Tavleforeningen

To viktige saker i sentrum for Tavleforeningen

Da Tavleforeningen avholdt årsmøte var det to saker som dominerte diskusjonene. Faglig og foreningspolitisk var det verifikasjonsordningen for Godkjent tavleprodusent som engasjerte mest. Men økonomien krevde også oppmerksomhet. Antall medlemmer har positiv utvikling, men deltakelse på foreningens arrangementer har ikke helt kommet seg etter pandemien. Resultatet er at foreningen hadde et underskudd i 2023.

JFK Seifert Avfukter crop

Energieffektiv termoelektrisk avfukter bidrar til reduserte kostnader

Termoelektriske avfuktere er i seg selv energieffektive sammenlignet med tradisjonelle metoder, forhandles av JFKnudtzen, som for eksempel installasjon av varmeelementer. Dette resulterer i lavere energiforbruk. Dette er en avgjørende fordel for bransjer som ønsker å redusere energikostnader.

Prevas ny crop

Prevas ønsker velkommen til ny Teamlead & prosjektleder i Norge

Prevas har fått en ny teamlead & prosjektleder på Oslo-kontoret, Sofya Kapustina (37). Sofya har lang erfaring fra IKT-leveranser, prosjekt- og teamledelse med spisskompetanse innen utvikling av IT- og virksomhetsprosesser. 

2397698655

Enny inngår digitaliseringssamarbeid med Guard Automation

Enny hjelper borettslag og næringsbygg med solceller. Nå får de hjelp av det norske teknologiselskapet Guard Automation med å samle data fra ulike solcelleanlegg inn i én plattform.