Alastair Rankin

Prosjektet har vokst i omfang og kvalitet

God organisering og samarbeid ga resultater

Studentprosjektet NTNU Revolve har oppnådd imponerende resultater i internasjonale konkurranser. Det er ingeniørstudenter med bakgrunn fra en rekke fagfelt som deltar i prosjektet. Alt er studentstyrt, fra sponsor kontakt til design av karosseri og tekniske beregninger som grunnlag for styresystemer.

Eventyret begynte i 2010 og realiseringen av den første racerbilen var 2012. Siden den gangen har prosjektet vokst i omfang og kvalitet. Det hele har toppet seg i år med en rekke gode plassering, med andreplass i konkurransen Formula Student Germany med sin elektriske racerbil ATMOS. Dette er den mest prestisjefylte konkurransen for student prosjektet.

Les hel artikkelen her.

Lenze digitalisering crop

Undersøkelse viser at ledere ikke er omstillingsklare

Forklare hvorfor de vil endre de grunnleggende rammevilkårene

Driveren for den nåværende digitale transformasjonen og den tette koblingen til de enorme økonomiske potensialer er det evige nasjonale og internasjonale produktivitetsløpet. Det blir ikke bare raskere for de involverte parter.

les mer...
ABB konsernsjef crop

ABB utnevner Björn Rosengren til konsernsjef

Møte behovene til kundene med en portefølje av teknologi og digitale løsninger

ABBs styre har enstemmig utnevnt Björn Rosengren til konsernsjef (CEO). Han starter i ABB 1. februar 2020 og etterfølger konsernsjef Peter Voser i rollen 1. mars 2020. På samme tidspunkt vil Peter Voser gå tilbake til stillingen som kun styreleder i ABB.

les mer...
Powerbox crop

Powerbox' nye DC/DC for krevende og robuste applikasjoner

I stand til å drive et stort spekter av applikasjoner

Powerbox, en av Europas største leverandører av kraftforsyninger og en ledende aktør gjennom mer enn fire tiår innen optimalisering av kraftløsninger for krevende applikasjoner, lanserer tre nye serier med 40W til 100W kortmonterte DC/DC-omformere.

les mer...
Siemens digital crop

Ledere er ikke rustet for digital omstilling

Flere virksomheter erkjenner behovet for rask omstilling

Årlig vurderer Siemens den digitale omstillingsevnen i norsk næringsliv. Årets funn konstaterer at selv om næringslivet erkjenner viktigheten av digitalisering, er ikke mellom- og toppledere rustet for omstillingen.

les mer...