Becckhoff IPC crop

Beckhoff PC-teknologi blir dermed en global standard for BMW Group

Globalt IPC-partnerskap avtalt til år 2030

Tysk bilprodusent satser på industri-PC-er og kontrollpanel fra Beckhoff. Beckhoff Automation, Verl, skal i fremtiden utstyre BMW Group med IPC-teknologi for bilproduksjonen. Beckhoff skal levere til produksjonsenheter over hele verden.

Beckhoff PC-teknologi blir dermed en global standard for BMW Group. Industri-PC-ene og multitouch-kontrollpanelene skal brukes både for nye systemer og for retrofit for sammenkobling av maskiner, for tilgangskontroll samt for datainnsamling, visualisering og andre PC-baserte oppgaver. Alle produktgruppene fra Beckhoffs brede IPC-portefølje vil blir brukt: IP65 panel-PC-er CP32xx, ultrakompakte industri-PC-er C6030, 19-tommers plug-in industri-PC-er C5240 og multitouch-kontrollpanel CP29xx for innbygging.

Det vil bli brukt Beckhoff standardprodukter der noen er tilpasset for optimal retrofit av eksisterende systemer, samt en kundespesifikk løsning. Produktporteføljen til Beckhoff gir BMW Group mulighet til å bruke de nyeste Intel® Core™ i-prosessorene i ulike konstruksjoner. På grunn av korte innovasjonssykluser kan kommende prosessorgenerasjoner også enkelt integreres.

Samlingen av alle utviklingstrinnene hos Beckhoff, fra utvikling av hovedkort og BIOS til mekanisk tilpasning, muliggjør en optimal tilpasning til kundespesifikke krav. I kombinasjon med full kontroll over verdikjeden, takket være egen montering og produksjon i Verl, har Beckhoff de beste argumentene for et langsiktig partnerskap. Den globale servicen fra Beckhoff er også i samsvar med kundens produksjonsenheter over hele verden.

 

Phoenix etikett crop

Ny produktetikett støtter automatisert varemottak

For å optimalisere logistikkprosessene ytterligere innfører Phoenix Contact nye produktetiketter som forenkler automatisert varemottak og varelevering hos kundene sine. De nye produktetikettene gjengir den viktigste informasjonen, som artikkelnummer, mengde, produksjonsdato, batch og opprinnelsesland, som 1D-strekkode og/eller 2D-datamatrisekode. 

JFK Werma WeAssist crop

Reduser risiko og usikkerhet, og spar deg for kostbar nedetid

Mangelen på sanntidsinformasjon kan føre til uventede flaskehalser og produksjonsnedetid, noe som til slutt påvirker bedriftens lønnsomhet. Med WeAssist prosessoptimaliserings-system fra JFKnudtzen kan du løse utfordringene.

Graphic Group Mensch & Medien Gm

Elektronisk komponentbeskyttelse for 48 V forbrukere

Med de nye, enkanals automatsikringene PTCB fra Phoenix Contact sikres nå også last med forsyningsspenning på 48 V DC elektronisk. Komponentbeskyttelsen kan kombineres med rekkeklemmeporteføljen CLIPLINE. 

UR30 crop

Universal Robots lanserer ny kraftkar – løfter hele 30 kg

Til tross for at den nye roboten er råsterk, er den fortsatt betegnet som samarbeidende. Nye UR30 er nå endelig klar for det norske markedet melder distributøren Kameleon Robotics. Verdens største produsent av samarbeidende roboter, Universal Robots, lanserte rett før jul en helt ny robot i sin nye produktserie.