Becckhoff IPC crop

Beckhoff PC-teknologi blir dermed en global standard for BMW Group

Globalt IPC-partnerskap avtalt til år 2030

Tysk bilprodusent satser på industri-PC-er og kontrollpanel fra Beckhoff. Beckhoff Automation, Verl, skal i fremtiden utstyre BMW Group med IPC-teknologi for bilproduksjonen. Beckhoff skal levere til produksjonsenheter over hele verden.

Beckhoff PC-teknologi blir dermed en global standard for BMW Group. Industri-PC-ene og multitouch-kontrollpanelene skal brukes både for nye systemer og for retrofit for sammenkobling av maskiner, for tilgangskontroll samt for datainnsamling, visualisering og andre PC-baserte oppgaver. Alle produktgruppene fra Beckhoffs brede IPC-portefølje vil blir brukt: IP65 panel-PC-er CP32xx, ultrakompakte industri-PC-er C6030, 19-tommers plug-in industri-PC-er C5240 og multitouch-kontrollpanel CP29xx for innbygging.

Det vil bli brukt Beckhoff standardprodukter der noen er tilpasset for optimal retrofit av eksisterende systemer, samt en kundespesifikk løsning. Produktporteføljen til Beckhoff gir BMW Group mulighet til å bruke de nyeste Intel® Core™ i-prosessorene i ulike konstruksjoner. På grunn av korte innovasjonssykluser kan kommende prosessorgenerasjoner også enkelt integreres.

Samlingen av alle utviklingstrinnene hos Beckhoff, fra utvikling av hovedkort og BIOS til mekanisk tilpasning, muliggjør en optimal tilpasning til kundespesifikke krav. I kombinasjon med full kontroll over verdikjeden, takket være egen montering og produksjon i Verl, har Beckhoff de beste argumentene for et langsiktig partnerskap. Den globale servicen fra Beckhoff er også i samsvar med kundens produksjonsenheter over hele verden.

 

Pepperl F191 crop

Økonomisk RFID-løsning med IO-Link og høy ytelse

F191 IO-Link er et helt nytt RFID Lese/skrivehode fra Pepperl+Fuchs med innebygd IO-Link kommunikasjon. Det nye Lese/skrivehodet er beregnet for leseavstander opp til 1 meter.

les mer...
Fortescue Henning Vellene_Egil Hogna crop

Norconsult prosjekterer nytt grønt ammoniakkanlegg for Fortescue Future Industries

Skal utvikle et produksjonsanlegg med en mulig kapasitet på 300 megawatt

Fortescue Future Industries har inngått avtale med Norconsult om prosjekteringen av et produksjonsanlegg for grønn hydrogen og grønn ammoniakk i Svelgen. Fortescue Future Industries (FFI), et datterselskap av det australske selskapet Fortescue, har besluttet at deres Holmaneset-prosjekt skal videreføres.

les mer...
Goodtech Hauge crop

Sterk avslutning på året for Goodtech

Vi har initiert mange endringer i 2022 for å rigge oss for fremtiden

Goodtech presenterer fredag 24. februar en god avslutning på året med solid marginvekst, og leverer i tillegg nok en strategisk viktig milepæl ved salget av organisasjonen på Åland. Konsernet rapporterer samtidig om en økning i EBITDA for den videreførte virksomheten fra 10,9 MNOK i 2021 til 28,9 MNOK i 2022 (+165%).

les mer...
Phoenix plug crop

Pluggforbindere for automatisert produksjon

Kan også velge fra et høyt antall individuelle merkinger

Den nye, krympebaserte ledning-til-kort-pluggforbinderserien Connexis for kabelkonfeksjoneringer fra Phoenix Contact optimaliserer automatisert produksjon og sørger slik for tempo og presisjon ved kretskortpluggforbindelsen.

les mer...